На живо

7

Димитър Колев в "Пей, сърце": Винаги съм искал да съм на голямата сцена

Нов епизод в рубриката, посветена на предаването "Гласът на България"

Публикувано на 18 Ноември 2021
Автор: Александра Гълъбова
Димитър Колев в

Музиката като свобода и светоусещане е темата на разговора на водещата ни Деси с участника от "Гласът на България" Димитър Колев. В неделя зрителите на bTV гледаха Митко да изпълнява песента "Always remember you" от филма с Лейди Гага и Брадли Купър "Роди се звезда", благодарение на който певицата спечели наградата Оскар. 

Митко разказа за музикалния си талант, който бил открит още от ранна детска възраст. Години по-късно, когато учи в Чехия музиката остава по-скоро като хоби. 

Музиката е голямата му страст като хоби, а основните стилове, които слуша са джаз и блус. Ейми Уайнхаус, Ариана Гранде, Бионсе са едни от любимите поп изпълнители на Колев. 

Неговият талант е продукт на много работа и устременост. "Винаги съм искал да бъда част от такова предаване. Винаги съм искал да съм на голямата сцена...и мисля, че ми се получи добре" на сцената на Гласът на Бълагрия, призна Митко.

Цялото интервю от новия епизод на рубриката "Пей, сърце" като част от предаването "Приятно разсеяни с Деси" можете да чуете от player-a под снимката. 

Ключови думи: