На живо

7

Борис Лапшов в Пей, сърце: Всеки един може да постигне това, което пожелае

Публикувано на 05 Октомври 2022
Борис Лапшов в Пей, сърце: Всеки един може да постигне това, което пожелае
Снимка: bTV Radio Group

Новият сезон на музикалното предаване „Гласът на България“ започна по необичаен начин, а именно с изпълнението на Борис Лапшов, което феновете на Гласа успяха да видят на сайта glasat.btv.bg

Днес Борис Лапшов гостува на предаването „Приятно разсеяни с Деси“ по радио N-JOY като част от рубриката „Пей, сърце“, посветена на най-интересното от предаването „Гласът на България“. Борис е на 34 години, от град София. Той е актьор и певец. След като разбира, че може да пее, започва да учи актьорско майсторство в НАТФИЗ, но губи студентските си права. Той е първият българин завършил магистратура в специалност „Мюзикъл“ в Кралската музикална академия в Лондон. 12 години по-късно той се връща през парадния вход на НАТФИЗ, за да преподава и да направи свой авторски мюзикъл.

В момента Борис пише оригинален български мюзикъл с класа на Петко Господинов от НАТФИЗ в колаборация с русенския театър. 

Какъв е пътят след академията и как успяваш да влезеш в мюзикъл на сър Andrew Lloyd Webber можете да чуете в аудиофайла.

Ключови думи: