На живо

7

Криста представи първия си албум „У дома" в ефира на N-JOY

Музикалният педагог на „Гласът на България" издаде своя първи авторски албум

Публикувано на 19 Октомври 2022
Криста представи първия си албум „У дома

Днес специален гост в рубриката „Пей, сърце“ е вокалният педагог от „Гласът на България“ Кръстина Кокорска, по-известна в музикалните среди като Криста.

Повод за гостуването ѝ е издаването на нейния първи самостоятелен албум с името „У дома“, който вече е достъпен във всички музикални платформи. „Като артист подхванах много музикални и театрални проекти, които ме грабната и вкараха в една въртележка, затова се забавих с издаването на албума. Но винаги съм усещала потребност да събера своята музика на едно място и сега това е се случи“, сподели Криста.

В албума има 12 авторски песни участват Рейчъл Роу, Борислав Бояджиев-Борче, Денис Попстоев, Wah Tony, Ангел Дюлгеров, Александър Обретенов и др.

Трябва да знаем как да се обичаме, за да можем да обичаме и другите, за да няма маски и преструвки“, казва Криста в интервюто си с водещата Нейа, като именно това е мотивацията ѝ да нарече албумът „У дома“. Защото в дома си сме наистина ние, там е спокойствието, музиката и няма нужда да се правим на нещо, което не сме.

Ако искате да чуете каква е историята на Криста с театралното изкуство, какъв е бил процесът по създаването на албума и кой я е подкрепил най-много да създаде „У дома“, чуйте от аудиото в началото на статията.

Премиерата на албума „У дома“, можете да чуете тази вечер в Sofia Live Club.

Снимка: bTV Radio Group

Ключови думи: