На живо

7

Най-големите заблуди в астрологията

Рубриката "Марс и Венера" с Деница Красимирова в Шоуто на Инспектор N-JOY

Публикувано на 11 Юли 2022
Най-големите заблуди в астрологията

В днешния епизод на рубриката „Марс и Венера“ Инспектор N-JOY и Деница Красимирова ще ни разрият кои са най-големите заблуди в астрологията.

Астрологията е сложна и се изучава дълго време. Понякога в комерсиалния й вариант се използва по грешен начин. В повечето случаи се мисли от редакторите на сайтовете, изцяло със забавна цел. Въпреки това, ако се забавляваме, докато четем хороскопи - няма проблем, но е хубаво да знаем, че те не са индивидуални, защото не са базирани на нашата дата, час и място на раждане.

Заблуда е приемането на астрологията като гадание. Тя разследва периоди, тенденции, различи етапи в живота, но определено не знае какво ще ви се случи всеки един ден. Имаме свободна воля, която е поне 30 %, което означава, че всекидневните ни решения, избори, действия имат огромно значение. Ние носим отговорност за тях и живота си. Ако някой астролог каже какво трябва или не трябва да правим и започнем да се чувстваме сякаш нищо не зависи от нас, определено не сме на правилното място.

Астрологията ни помага да преминаваме през определени периоди, но не определя живота ни, както и ретроградните Меркурий и Сатурн не са ни виновни за нищо. Друга широкоразпространена заблуда е слагането на всички представители от една зодия под общ знаменател. Например, ако зодия Дева или Близнаци ви е наранила, значи всички Деви и Близнаци са такива. Ако имаме казус с някой зодиакален знак, това най-често говори за лична работа, която трябва да свършим.

Завършваме със заблуда, която имат хора занимаващи се с астрология – любителски или на професионално ниво. Мислят си, че когато им предстои предизвикателен период, това веднага означава, че ще им се случи нещо лошо. Истината е, че най-много прогрес, израстване и положителни промени правим по време на трудности.

Повече за заблудите може да чуете в аудиофайла по-горе в статията.

Ключови думи: