На живо

7

Кой е спортът, който е тенденция в социалните мрежи?

И този четвъртък се мотаем наляво-надясно из социалните мрежи с Доменика Димитрова и Инспектор N-JOY чрез рубриката „Бисквитки“

Публикувано на 14 Декември 2023
Кой е спортът, който е тенденция в социалните мрежи?
Снимка: Радио N-JOY

И този четвъртък се мотаем наляво-надясно из социалните мрежи с Доменика Димитрова и Инспектор N-JOY чрез рубриката „Бисквитки“.

Темата днес е: Кой е спортът, който е тенденция в социалните мрежи - особено в Instagram и TikTok.

Здрав дух, в здраво тяло и от "Омм...", преминава към "Офф..."- за жените и "скок-подскок" - за мъжете.

Йогата отстъпва челното място по популярност в Интернет пространството на своя близък братовчед – пилатеса. Жените инфлуенсъри показват завидни резултати в развитието на телесната мускулатура след множеството усилени комплексни тренировки.

Мъжете в социалните мрежи пък поддържат своята физика чрез забавен непрофесионален спорт – скачане на въже, най-често в ритъма на енергична музика. Освен извайване на тялото, този спорт предоставя и отлична кардио тренировка.

Третият вид физическа активност, радваща се на значителна популярност в онлайн пространството, е спортуването в планината. То е особено подходящо за хора със синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност, но, разбира се, и за всички други, тъй като на никой от нашите мозъци не би бил излишен малко чист въздух.

Още интересни подробности за инфлуенсърските трендове в спорта чуйте в аудиофайла на страницата.

Ключови думи: