На живо

7

„Да откриеш България" - Перперикон

Ако обичаш да пътуваш, не пропускай да се насладиш на свободно си време и да откриваш нови и интересни места в България – кътчета с уникална природа, забележителна история и древна култура

Публикувано на 03 Април 2024
5 снимки

Ако обичаш да пътуваш, не пропускай да се насладиш на свободно си време и да откриваш нови и интересни места в България – кътчета с уникална природа, забележителна история и древна култура.

Слушай новата рубрика на радио N-JOY и Министерството на туризма „Да откриеш България!“ и ще бъдеш запленен от спиращи дъха природни красоти, ще бъдеш очарован да се озовеш на места, съхранили историята ни от древността, да се запознаеш с местни занаяти, обичаи и традиции, да се потопиш се в магията на българския музикално-песенен и танцов фолклор, да усетиш уникалния български дух и идентичност, въплътени в празниците, свързани с дома, семейството и децата.

Тази седмица ще научите повече за Археологическия комплекс Перперикон – къде се намира, с какво е известно това древно селище и защо привлича интереса на туристите и изследователите?

Слушайте рубриката „Да откриеш България!“ по радио N-JOY в четвъртък, 4 април, между 17.00 и 18.00 ч., както и в аудиофайла на страницата.

 

Ключови думи: