На живо

7

"Звярът" дебне в кината от 12 август

Идрис Елба влиза в ролята на баща, който заедно с двете му дъщери се оказват преследвани от гигантски свиреп лъв, жаден за човешка кръв, решен да докаже, че в природата има място само за един върховен хищник

Публикувано на 08 Август 2022
Снимка: Форум Филм България

Понякога това, което дебне в храстите, е много по-страшно.

В ускоряващия пулса напрегнат трилър "Звярът", Идрис Елба (Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Отряд самоубийци) влиза в ролята на баща, който заедно с двете му дъщери се оказват преследвани от гигантски свиреп лъв, жаден за човешка кръв, решен да докаже, че в природата има място само за един върховен хищник.

Наскоро овдовелият лекар Нейт Даниелс (Идрис Елба) решава да осъществи отдавна планирано завръщане в Южна Африка, където за първи път е срещнал жена си, и заедно с двете си дъщери - 18-годишната Мередит (Аяна Хали) и 13-годишната Нора (Лий Сава Джефрис) се отправят към резерват за диви животни, поддържан от техния дългогодишен семеен приятел и биолог Мартин Батълс (Шарлто Копли). Но това, което започва като вълнуваща семейна ваканция, ще се превърне в напрегната борба за оцеляване.

Снимка: Форум Филм България

Режисьор на Звярът е Балтазар Кормакур (Еверест), а сценарият е дело на Райън Енгъл (Rampage: Унищожителите), по идея на Джейми Праймак Съливан. Продуценти са Уил Пакър (Ченге за един ден), Джеймс Лопес и Балтазар Кормакур, а изпълнителни продуценти са Джейми Праймак Съливан и Бърнард Белю.

"Звярът" ни дебне само в кината от 12 август. 

Ключови думи: