На живо

7

Zion & Lennox с нов сингъл

Продуциран от Robbie Meza, “Berlin” е високоенергична песен, която се харесва на космополитния пътешественик във всички нас

Публикувано на 08 Юли 2022
Zion & Lennox с нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик

Zion & Lennox издава най-новия си сингъл „Berlin“ с участието на La Nena De Argentina – Maria Becerra.

Тази енергична латино танцова песен за търсене на любов по света е идеалният летен ритъм. Дуото има множество вълнуващи издания, колаборации и проекти.  

Продуциран от Robbie Meza, “Berlin” е високоенергична песен, която се харесва на космополитния пътешественик във всички нас. Този латино танцов трак е за мъж, който преследва неуловимата си любима по света. Нежните стихове на Zion отстъпват място на съблазнителните поп вокали на Maria Becerra, които контрастират с оживения мост на Lennox. „Berlin“ със сигурност ще се превърне в една от най-често пусканите парти песни през лятото.  

Режисирано от Julián Levy, официалното музикално видео включва многоцветни LED панели и стробоскопи, напомнящи за нощен клуб, пренасяйки ни в емоционалния сюжет на парчето. Видеото показва как Zion търси Maria в лабиринт, символизиращ международното преследване. Zion, Lenox и Maria Becerra носят оригинално облекло, вдъхвайки живот на героите си.  

Zion & Lennox наскоро изпълниха микс от най-популярните си песни в „Premios Tu Musica Urbano“ на живо от Колизеума в Сан Хуан, Пуерто Рико. Като световно известни изпълнители, те интегрират олдскул и нюскул ритми, обединявайки оригиналната си фен база с ново поколение любители на музиката.  

ЗА Zion & Lennox

Музикалното дуо от Каролина, Пуерто Рико – Zion & Lennox, е един от най-известните и легендарни дуети в латино музиката, които завладяват публиката по целия свят повече от две десетилетия. С над 20-годишна кариера, Zion & Lennox продължават да предефинират и преоткриват своя звук, доказвайки се като артисти от световна класа от най-висок калибър. 

Zion & Lennox се утвърдиха като движещи и разтърсващи изпълнители в началото на кариерата си с хитове като „Tensión“, „Doncella“ и „Yo Voy“ с участието на Daddy Yankee. С ненадмината работна етика и неподправена решителност, Zion & Lennox започват да набират популярност и да печелят признание от критиците скоро след това.  

Разбиващите бариерите хитмейкъри създадоха безброй хитове като „Otra Vez“ с участието на J Balvin, „Pierdo La Cabeza,“ „Embríagame,“ „Mi Tesoro“ с участието на Nicky Jam, „Te Quiero Pa Mi“ с Don Omar, „Súbeme La Radio” с Enrique Iglesias и Descemer Bueno и “Sola (Remix)” с участието на Anuel, Farruko, Wisin и Daddy Yankee, които са спечелили златен или платинен статус. Хитове като “La Botella,” “La Player (Bandolera),” “Tu Príncipe” с Daddy Yankee и “Mi Cama Huele A Ti” с участието на Tito El Bambino са били високо в класациите на списание „Billboard“.  

Zion & Lennox не само се превърнаха в суперзвезди, но и получиха признание от критиците за музиката си. През цялата си кариера дуото е получило множество награди, включително четири награди за латино музика на списание „Billboard”, седем награди „ASCAP“, една награда „Gaviota” на фестивала “Viña Del Mar”, „Heat Latin Music Award“ за най-добра музикална група и признание с наградата за цялостно творчество на „Premios Tu Musica Urbana“.  

Снимка: Орфей Мюзик

Zion & Lennox продължават да съживяват латино музиката с нови хитове като „No Me Llamas“ с участието на Myke Towers, „Gota Gota“ с El Alfa, „Te Mueves“ с участието на Natti Natasha и „Tus Labios“. Забележително е, че хитовата песен „Loco“, в която участват, достигна номер едно в класациите „Latin Airplay“ и „Latin Rhythm Airplay“. Тяхната музика също се превърна в основна част от социалните медийни платформи като TikTok, като „Yo Voy“ стана стана изключително популярна с видеото, в което участва актрисата от сериала „Euphoria“ – Alexa Demie. Като много търсени сътрудници, Zion & Lennox продължават да издигат регетона, демонстрирайки силата на творческото партньорство.  

Като артисти, които са играли и продължават да играят ключова роля в еволюцията на регетона и градската музика като цяло, Zion & Lennox се подготвят за следващата фаза от кариерата си с издаването на предстоящите им EP (миниалбум) и албум, предприемачески начинания и изпълнения на живо по целия свят. Наскоро през декември 2021 г. те изнесоха три разпродадени концерта в емблематичния Колизеум в Пуерто Рико за “La Trayectoria”.  

Като наистина неудържими сили в музиката и културата, Zion & Lennox имат вродена способност да разнообразяват звука си, като същевременно поддържат тяхната собствена същност, която ги направи икони в латино музикалната култура. Предстоящата им музика представя Zion & Lennox както никога досега. Тяхната отдаденост на автентичността и поемането на риск се превърна в 22-годишна кариера в индустрия, където всеки иска да се задържи, но често е трудно постижимо.

“Berlin” вече е достъпен за изтегляне във всички стрийминг платформи. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: