На живо

7

Журито на MasterChef 8 изготви менюто за Hollywood Vampires

Chef Илиан Кустев и шефът на шефовете Явор Сарафов ще изненадат звездите със своя версия на таратор, качамак, телешки език и крем карамел

Публикувано на 12 Юни 2023
5 снимки

"Hollywood Vampires" избра новото жури и топ-кулинари от MasterChef 8 да приготви менюто им по време на посещението им в България.

Chef Илиан Кустев и шефът на шефовете Явор Сарафов ще изненадат звездите със своя версия на таратор, качамак, телешки език и крем карамел.

Супергрупата "Hollywood Vampires" ще изнесе първия си концерт у нас на 12 юни в зала "Арена София".

Джони Деп, Алис Купър, Джо Пери и Тони Хенриксен избраха новото жури в "MasterChef" да приготви менюто им по време на посещението им в България. За целта двама от топ-кулинарите в шоуто трябва да се съобразят с предпочитанията на звездните музиканти, които обичат да експериментират с храната и да пробват ястия от държавите, които посещават. Сред изискванията, с които Chef Кустев и ресторантьора Явор Сарафов трябва да се съобразят е да не се използват червена чушка и портокали заради алергиите на някои от артистите. Розовият джин, пък, е предпочитаната напитка на Джони Деп.

Предпочитанията на Джони Деп, Алис Купър, Джо Пери и Тони Хенриксен ще бъдат събрани в едно меню. Това, което Кустев и Сарафов ще подготвят за Hollywood Vampires, включва таратор, качамак с крема сирене, руло от телешки език с бекон в масло и крем карамел, но поднесени с един нов прочит.

„Ястията, които сме подбрали са типични за България, за да могат те да усетят нашия, българския вкус. По този начин не само изпълняваме тяхното желание да се докоснат до местната кухня, но се надяваме, че ще я запомнят и ще й се насладят“, споделят двамата членове на журито на MasterChef България.

Ключови думи: