На живо

7

ZAZ се завръща с ново издание на албума си ISA

Zaz закрива първата година от турнето си „Organic”, по време на което тя участва в най-големите театри и фестивали в цяла Европа

Публикувано на 12 Декември 2022
ZAZ се завръща с ново издание на албума си ISA
Снимка: Орфей Мюзик

След 5 милиона продадени записа по целия свят и притежавайки невероятния статус на продажби на дамски албуми във Франция, емблематичната френска певица ZAZ се завръща с ново издание на своя златно сертифициран албум ISA.

Снимка: Орфей Мюзик

Снабден с допълнително CD, съдържащ две неиздавани песни, дуетът „Animaux fragiles“ с френската певица Ycare и нова версия на „Serendipia“ с нейния припев на испански, DVD на живо от изключителния киноконцерт на Zaz в Carrières de Lumières идва като връх в акцентите на това издание. Той включва песни от нейния албум ISA и всички нейни класики (Je veux, Que vendra…) и беше пуснат в повече от 147 кина в цяла Европа и Латинска Америка през 2021 г.

Заснет на магическо място, наречено Les Baux-de-Provence в Южна Франция, този уникален концерт предлага грандиозно визуално изживяване на нейните фенове. Zaz закрива първата година от турнето си „Organic”, по време на което тя участва в най-големите театри и фестивали в цяла Европа. Предстоят нови дати за турнета през 2023 г. по света. Изживейте отново магията на нейните зашеметяващи концерти на живо в това специално лимитирано издание!

Ключови думи:
@