На живо

7

Задава се горещ бургаски парти уикенд

На 20-ти и 21-ви август Бургас и неговите парти хора ще могат да избухнат сериозно на две доста горещи фиести, на една от най-приятните открити сцени в града – Летният театър в Морската градина

Публикувано на 19 Август 2021
Задава се горещ бургаски парти уикенд
Снимка: Facing The Sun

Доброто лято изисква качествено парти. На 20-ти и 21-ви август Бургас и неговите парти хора ще могат да избухнат сериозно на две доста горещи фиести, на една от най-приятните открити сцени в града – Летният театър в Морската градина. Първата вечер ще събере за първи път на едно място топ звездите на родния и братския македонски трап, а на следващия ден зад микрофона и елитното настроение ще застанат класиците на бг хип хопа.

В петък, 20-ти август, всички са поканени на Milkiss Summer Trap. Вратите отварят в 19:00 ч., а начало на танците ще даде младата звезда на Адаманд, Ina Gallardo. Купонът продължава с македонското трап дуо 2Bona, EMIL TRF и, разбира се, момчето, което говори трап с морето – самият V:RGO. Специално участие ще имат балет Нова и DJ MONEYSTAXS, който идва с нов микс за събитието.

В събота пък, 21 август, на сцената на Летния ще се качат Ицо Хазарта и неговият човек Homelesz, за да превърнат вечерта в незабравимо ELIT HIP-HOP CLASSICS парти. Зад пулта тази вечер ще бъде DJ CASS, ще има и балет, разбира се!

БИЛЕТИ: На касата на Летен театър, Бургас и онлайн www.articket.eu

Участвай в играта по радио N-JOY и може да спечелиш двойна покана за едно от шоутата. Влез във Facebook страницата ни и отговори на въпроса под поста за играта, за да участваш в жребия за наградите, който ще се проведе в петък между 13:00 и 14:00 часа. 

Запознай се с правилата на играта ТУК. 

Ключови думи:
@