На живо

7

Филмът Dungeons & Dragons: Разбойническа чест идва през март

Приказният свят на легендарната настолна игра оживява по впечатляващ начин на големия екран в незабравимо приключение с много екшън и още повече хумор

Публикувано на 24 Януари 2023
Филмът Dungeons & Dragons: Разбойническа чест идва през март
Снимка: Форум Филм България

На 24 март, с епичната продукция Dungeons & Dragons: Разбойническа чест най-накрая ще можем да се насладим на жадуваната от феновете качествена киноадаптация, която Dungeons & Dragons заслужава.

Приказният свят на легендарната настолна игра оживява по впечатляващ начин на големия екран в незабравимо приключение с много екшън и още повече хумор.

Новият трейлър на Dungeons & Dragons: Разбойническа чест ни потапя още по-дълбоко в неповторимата атмосфера на изпълнения с вълнуващи митове, невероятни магически същества и героични битки свят на Забравените кралства и ни разкрива част от същността и характерите на нетипичната група разбойници, в центъра на историята. Разбойници, които може и да не спасят света от угрозата, пред която самите те са го изправили, но със сигурност ще успеят да откраднат сърцата не само на почитателите на ролевата игра, но и на всички зрители, които за първи път пристъпват във вселената на Dungeons & Dragons.

Приключението Dungeons & Dragons: Разбойническа чест започва, когато изпеченият разбойник и бард Еджин (Крис Пайн) и неговият партньор – варварката Холга (Мишел Родригес) се заемат да си върнат съкровище, което с право са откраднали, но за нещастие са били заловени. Еджин скоро открива, че въпросната ценност е в ръцете на бившия му приятел Фордж (Хю Грант), който също така е отвлякъл дъщеря му Кира (Клоуи Коулман). Тя е затворена в града, който Фордж управлява с помощта на мистериозен съветник Софина (Дейзи Хед) и за да успее да я спаси, Еджин ще има нужда от стабилна помощ. Към него и Холга се присъединяват младият магьосник Саймън (Джъстис Смит), паладинът Зинк (Реге-Жан Пейдж) и друидът Дорик (София Лилис), но ще им стигнат ли силите? Защото докато се отправят на опасната си мисия, бандата разбойници се натъкват на най-голямото зло, познато на света, което, на всичкото отгоре, самите те са отприщили.

Режисьори са Джон Франсис Дейли и Джонатан Голдстийн (Нощни игри), които са и автори на сценария, заедно с Майкъл Джилио, по играта Dungeons & Dragons на Hasbro. Продуценти са Джереми Лачъм, Брайън Голднър и Ник Мейър. В ролите са Крис Пайн, Мишел Родригес, Хю Грант, Реге-Жан Пейдж, Джъстис Смит, София Лилис, КлоиКолман, Дейзи Хед и др.

Снимка: Форум Филм България

Забележителното пътешествие Dungeons & Dragons: Разбойническа чест започва предпремиерно от 24 март и премиерно от 31 март само в кината и IMAX, в дублирана и субтитрирана версия.

Ключови думи: