На живо

7

YVA издаде нова песен

"Call it a Night" е едно напомняне, че може би понякога е по-добре да си сам, отколкото в грешната компания, и че ако тя е наистина такава, ти неизбежно си сам

Публикувано на 20 Март 2023
YVA издаде нова песен
Снимка: YVA YouTube

Новият сингъл "Call it a Night" на YVA е едно напомняне, че може би понякога е по-добре да си сам, отколкото в грешната компания, и че ако тя е наистина такава, ти неизбежно си сам.

Да се опиташ да убедиш себе си и човека срещу теб, че всъщност, това което имаш ти е абсолютно достатъчно, остава напразно усилие.

"Call it a Night" е песен, която те приканва да си легнеш, за да можеш на сутринта да вземеш решението, което може би вече си взел.

Песента е с авторски текст и музика на Ива Янкулова. Музикалният продуцент е Стоян Бозов, с който Ива работи по последните си няколко песни, включително и по "Chet Baker" с Молец, и с когото все повече и повече се чувства във хармония. Клипът е заснет от прекрасния екип на Димитрис Георгиев, който го оглавява с типичния за него кинопоглед като режисьор.

Самотата в стаята, в която се случва цялото действие, е умело пресъздадена през погледа на оператора Дамян Димитров, а визиите са дело на Елиза Попова (грим), Сергей Йорданов (стайлинг) и Георги Петков (коса). 

Ключови думи:
@