На живо

7

YOANA ни кани в нейната "Розова утопия"

Парчето излиза днес, 25.07, в 19:00 часа в официалния YouTube канал на Yoana

Публикувано на 25 Юли 2024
YOANA ни кани в нейната
Снимка: MUZE

Yoana, известна още като Йоана Димитрова, се завръща нежно и чувствено на музикалната сцена с новия си сингъл "Розова утопия".

Показва ни един съвършен свят, обагрен с любов и щастие, в чийто център застава тя. С неподправени и нехарактерни за модерното звучене мистика и романтика, поп звездата завладява сетивата и затвърждава образа на страстната, красива и уверена жена, която е.

В последно време познаваме младата изпълнителка основно като един от най-известните, но и стойностни инфлуенсъри в България. Освен това, тя успешно съчетава социалните мрежи с майчинство, тъй като преди по-малко от година се роди малката ѝ дъщеричка Алая. Yoana признава, че покрай новата ѝ роля на майка музиката е останала на заден план, но не може да я забрави, защото изпълва душата ѝ. Публиката я помни още като финалист в X Factor през 2017 година и с някои от последните нейни издадени песни - "Нямат любов" или YAGA (съвместно със 100 KILA).

“В един момент почувствах, че пея по задължение и затова за кратко се отдръпнах, докато не усетя какво наистина искам да правя”, споделя тя. Изящна и талантлива, Yoana не се спира пред нищо, за да реализира всички свои идеи.

Новото ѝ творение, "Розова утопия", е вдъхновено от сбъднатите мечти и прекрасните моменти, които са станали нейна реалност в изминалата година. В сингъла Yoana ни припомня своя изкусителен глас, показва автентичност и женственост, и ни допуска в нейната утопия. Магнетичните визии в клипа привличат вниманието, а плавните движения на камерата отново ни правят свидетели на грацията ѝ.

Музиката и аранжиментът на песента са дело на Iskrata (Искрен Тончев), а текстът е продукт от съвместната работа на Yoana и Iskrata. Нежният и ефирен клип е заснет от Ангел Захаринов.

Снимка: MUZE

"Розова утопия" излиза днес, 25.07, в 19:00 часа в официалния YouTube канал на Yoana. Издава се от MUZE Music.

Ключови думи: