На живо

7

XEINN идва в България за Sofia Eurovision Party

Събитието ще се проведе между 10-и и 14-и май в столицата

Публикувано на 27 Април 2022
XEINN идва в България за Sofia Eurovision Party

Изгряващата испанска поп звезда XEINN ще пристигне в България, за да вземе участие в първото издание на Sofia Eurovision Party 2022.

Събитието ще се проведе между 10-и и 14-и май в столицата.

Финалистът от селекцията на Испания за Евровизия 2022 ще пее по време на концерта на 14 май от 20 часа, в който участие ще вземат и другите артисти от Евровизия.

Сред тях е и българският представител на Евровизия 2020 и 2021 Виктория. 

 

XEINN, подобно на много млади музикални звезди, започва кариерата си като качва кавъри на хитове в своя YouTube канал. Големият му пробив идва тази година с песента „Eco” и участието му в Benidorm Fest 2022 – грандиозен музикален фестивал, чрез който се избира песента на Испания за Евровизия. Въпреки че не спечели, XEINN се превърна в любимец на феновете и е спряган за един от фаворитите за бъдещ представител на страната на конкурса.

Sofia Eurovision Party 2022 ще се проведе на 10-и, 11-и, 12-и и 14-и май. Феновете на конкурса ще могат да проследят на живо двата полуфинала и големия финал на Евровизия 2022. В програмата са включени също специален концерт със звезди от Евровизия, тематични музикални вечери с хитови песни от конкурса, клубни партита и караоке. 


Повече информация за програмата на Sofia Eurovision Party 2022 може да бъде открита на официалния сайт на събитието SofiaEurovision.com и в профилите в социалните мрежи на събитието - Facebook & Instagram. 

Ключови думи: