На живо

7

Öwnboss и FAST BOY с общ сингъл

Публикувано на 25 Октомври 2022
Öwnboss и FAST BOY с общ сингъл
Снимка: Spinnin' Records

Веднаха след разбиващия хит "Move Your Body", изгряващата бразилска суперзвезда Öwnboss привлича прочутото, базирано в Берлин дуо - FAST BOY, за сътрудничество в дългоочаквания му следващ сингъл "Left & Right".

С предишни колаборации с изпълнители като Martin Jensen, Alle Farben, Yves V и Meduza за "Bad Memories", FAST BOY внасят лек поп привкус към "Left & Right". Използвайки за основа характерните им вокали, Öwnboss подчертава звученето на дуото с деликатни електронни звуци, преди да премине в припева с мощни басови акорди и горещ хаус ритъм. Парчето определено ще се хареса от публиката, тъй като басовият ритъм идеално се съчетава с вдъхновяващия текст, “движещ се наляво и надясно“ (shaking left & right), несъмнено превръщайки го в клубен хит за есенния сезон.

С „Left & Right“, демонстриращ същия звезден потенциал като „Move Your Body“ на Öwnboss и Sevek, сега е моментът бразилският най-нов талант в електронната музика да получи подкрепа. Хитът от 2021 г. събра над 155 милиона стриймвания само в Spotify, задържа се като #1 Bass House парче в класациите на Beatport в продължение на осем месеца и дори беше ремиксиран от майстора на електронната музика – Tiësto. Като че ли това не е достатъчно, за да потвърди естествения усет на Öwnboss’ за страхотни денс ритми, бразилският създател на хитове също така издаде официални ремикси за Sam Feldt, Sofi Tukker и Tiësto и представи неговата басова версия на летния хит на David Guetta – „Crazy What Love Can Do“.

FAST BOY е електронно дуо, основано от Lucas и Felix Hain. Братята, базирани в Берлин, вече имат над 7.8 милиона слушатели в Spotify месечно, над 150 милиона стриймвания във всички стрийминг платформи и са присъствали в Top 30 на ефирните класации. Междувременно резюмето им включва проекти с известни изпълнители – от Tiësto до сънародника му, мегазвездата Alok.

Новият сингъл на Öwnboss и FAST BOY – „Left & Right“ излиза чрез Musical Freedom/ Орфей Мюзик.  

Ключови думи: