На живо

7

Уикеда представят две нови песни на фестивала UpTown

Легендарната банда ще забие заедно с Merudia, Jahmmi, People of Maha и италианците Mellow Mood на 26 юни в парка Борисова градина, София

Публикувано на 10 Юни 2021
3 снимки

Още преди да е стартирал, фестивалът UpTown вече ощастливява меломаните.

Феновете на Уикеда имат нов повод за радост, след като легендарната банда обяви, че ще вземе участие в чаканото с огромен интерес събитие. Ерол и компания подготвят две нови песни, които ще изпълнят на живо на 26 юни на сцената на „Арена София“ в Борисовата градина. 

Новината се посреща с въодушевление от всички около бандата след раздялата им през 2018 година, а УИКЕДА обещават още много изненади като част от подготвяния от тях сет, в който традиционно ще чуем онази типична за тях смесица от рок, ска, реге, фънк, пънк и други стилове.  

UpTown Fest си поставя амбициозната цел да подкрепя и развива музикалната култура в България чрез организирането на поредица от тематични събития, а тази година събитието ще мине под знака на реге вълната.  

Музикалният оазис в парка на Борисовата градина ще бъде допълнен с разнообразие от барове и слънчево настроение, а рано отворените врати за събитието предоставят невероятна възможност за прекарването на деня в компанията на близки и приятели под звуците на любима музика.  

Бандите ще излязат на сцена след 17 ч., а билетите са в продажба в системата на Ивентим. На цена от 35 лв. или 45 лв. на вход.  

Ключови думи: