10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Westlife издадоха новия си албум

Делукс изданието от 15 трака показва бандата във форма от световна класа, подчертавайки изумителните им вокали с колекция от оригинални и свежи поп химни и докосващи душата балади

Публикувано на 26 Ноември 2021
Westlife издадоха новия си албум
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Най-продаваната британска група за 21 век, Westlife, пусна първия си нов албум след две години - Wild Dreams.   

Делукс изданието от 15 трака показва бандата във форма от световна класа, подчертавайки изумителните им вокали с колекция от оригинални и свежи поп химни и докосващи душата балади. То съдържа новите издадени сингли "Starlight" и "My Hero", които бяха представени от бандата ексклузивно на Pride of Britain Awards. Като бонус за феновете, делукс изданието съдържа и нови записи на живо на разбиващите хитови сингли "Flying Without Wings", "World of Our Own" и "Uptown Girl’"  

Това е първият нов музикален албум от Westlife, следващ сензационното им завръщане през 2019, когато поп иконите стигнаха до осмия си No.1 албум в кариерата си и отпразнуваха най-бързо разпродалото се тяхно турне за всички времена.  

“Невероятно развълнувани сме да издадем новия си албум, който следва страхотния испех на повторното ни събиране през 2019“. Този албум означава повече за нас от всичко, което сме правили преди и е вдъхновен от изпитанията, през които всички минахме през последните 18 месеца. Лабиринтът от емоции, който изпитахме по време на пандемията, ни доведе до писането на песни и ни помогна да създадем наистина специален албум, който има всичко, което обичаме в музиката – свежо и приятно забързано темпо в парчета като "Starlight", както и силни и чувствени балади като "Always With Me".

“Wild Dreams улавя настроението в момента. Албумът също предлага моменти на осмисляне и е за новото начало, надежда и поглед към бъдещето. Музиката е толкова релевантна за сегашното положение. Той повдига настроението и нямаме търпение феновете да го чуят“, казва бандата.

Wild Dreams е първия албум на Westlife с EastWest Records след като Shane, Nicky, Mark и Kian подписаха голяма нова сделка с лейбъла по-рано тази година. Албумът е подбран от бандата по време на локдауна след като тя посети студия в Ирландия и използва домашно музикално устройство, което впечатляващо пропътува от дом на дом, за да запише песните. Издаването на албума следва препълнен промо график за Westlife, които се появиха в най-големите телевизионни предавания в страната, като The Jonathan Ross Show, The One Show и BBC Breakfast. Междувременно, днешното токшоу Loose Women ще бъде посветено на Westlife. За първи път някога шоуто на ITV ще прехвърли задълженията по воденето на бандата за специално издание на програмата.  

Новият албум идва преди турнето на Westlife за 2022, Wild Dreams, което ще завземе най-големите арени на Обединеното кралство и Ирландия. Турнето също ще включи първото някога напълно разпродадено шоу на Westlife в Wembley Stadium в събота, 6 август.  

Westlife са разпродали 55 милиона записа по света и са единствената банда, чиито първи 7 сингъла са влезли на No.1 в британската класация. Също така те имат най-много сингли от всеки друг артист с дебют на No.1 в Обединеното Кралство. Като цяло бандата има невероятни 14 No.1 сингли, като стои единствено зад Elvis Presley и The Beatles, 33 No.1 албуми по света и като изпълнители на живо са разпродали 5 милиона концертни билети по света. 

Wild Dreams е наличен на www.westlife.com. Билети за турнето на Westlife през 2022, Wild Dreams, са в продажба сега на www.livenation.co.uk. ‘Wild Dreams’ у нас слушайте от днес чрез Орфей Мюзик / Warner Music UK на www.westlife.com

 

Ключови думи: