На живо

7

Westlife анонсираха новия си албум

Публикувано на 14 Октомври 2021
Westlife анонсираха новия си албум
Снимка: Matt Holyoak

Най-продаваната група на Обединеното Кралство за 21 век, Westlife, анонсира излизането на първия си нов албум от две години насам.   

Специалното издание от 15 трака показва бандата във форма от световна класа, зашеметяващите им вокали с колекция от оригинални свежи поп химни и вълнуващи душата балади. То съдържа новия сингъл ‘Starlight’ и като бонус за феновете, нови записи на живо от хитовите сингли като ‘Flying Without Wings’, ‘World of Our Own’ и ‘Uptown Girl’. 

Това е първия нов музикален албум от Westlife, следващ сензационното им завръщане през 2019, когато поп иконите стигнаха до осмия си  No.1 албум в кариерата си и отпразнуваха най-бързо разпродалото се тяхно турне за всички времена.  

“Невероятно развълнувани сме да анонсираме новини за предстоящия ни нов албум, който следва страхотния испех на повторното ни събиране през 2019.  

“Този албум означава повече за нас от всичко, което сме правили преди и е вдъхновен от изпитанията, през които всички минахме през последните 18 месеца. Лабиринтът от емоции, който изпитахме по време на пандемията, ни доведе до писането на песни и ни помогна да създадем наистина специален албум, който има всичко, което обичаме в музиката – свежо и приятно забързано темпо в парчета като ‘Starlight’, както и силни и чувствени балади като ‘Always With Me’.  

“Wild Dreams улавя настроението в момента. Албумът също предлага моменти на осмисляне и е за новото начало, надежда и поглед към бъдещето. Музиката е толкова релевантна за сегашното положение. Той повдига настроението и нямаме търпение феновете да го чуят“, казва бандата.  

Wild Dreams е първия албум на  Westlife с EastWest Records след като  Shane, Nicky, Mark и Kian подписаха голяма нова сделка с лейбъла по-рано тази година.  

Албумът е подбран от бандата по време на локдауна след като тя посети студия в Ирландия и използва домашно музикално устройство, което впечатляващо пропътува от дом на дом, за да запише песните.  

Новините за новия албум маркират началото на претъпкан график за Westlife, които ще излязат на първото си някога напълно разпродадено заглавно шоу в Wembley Stadium на 6 август 2022.  

Westlife са разпродали 55 милиона записа по света и са единствената банда, чиито първи 7 сингъла са влезли на No.1 в британската класация. Също така те имат най-много сингли от всеки друг артист с дебют на No.1 в Обединеното Кралство. Като цяло бандата има невероятни 14 No.1 сингли, като стои единствено зад Elvis Presley и The Beatles, 33 No.1 албуми по света и като изпълнители на живо са разпродали 5 милиона концертни билети по света.  

‘Starlight’ у нас можете да слушате ТУК чрез Орфей Мюзик / Warner Music UK. Wild Dreams излиза на 26 ноември и е наличен за предварителна поръчка на www.westlife.com

 

Ключови думи: