На живо

7

WahTony издава мини албум

Мини албумът A Musical Pandemic събира четири авторски произведения, повлияни от променливото време в което живеем, обстановката на пандемия и социална изолация

Публикувано на 29 Септември 2022
WahTony издава мини албум
Снимка: Directo Agency

Антони Рикев- WahTony издава самостоятелен мини албум.

Китарист, продуцент и една от най-интересните фигури в музикалния живот на България, Антони създава A Musical Pandemic с подкрепата на Национален фонд "Култура" и Music Clinic Records.

Мини албумът събира четири авторски произведения, повлияни от променливото време в което живеем, обстановката на пандемия и социална изолация. Музиката в записа изразява отделни моменти и състояния, чрез разнообразие в стилове като: джаз, фънк, реге, нео соул и рок.

WahTony записва цялата продукция сам, с изключение на едно от произведенията. В него кани за участие световния шампион по бийтбокс Александър Деянов, известен като SkilleR.

Нестандартен акцент в албума са две от произведенията, изградени с интересен музикален похват. В тях WahTony семплира емоционалния и първичен тембър на малкия си син, като неделима част от трудностите в периода на изолация.   

Ключови думи: