На живо

7

Време е за шоу с Обичам да те мразя от 12 януари в кината

В остроумната комедия виждаме номинираната два пъти за награда „Еми“ Сидни Суини (Еуфория), която се превърна в един от най-търсените таланти на своето поколение

Публикувано на 08 Януари 2024
Време е за шоу с Обичам да те мразя от 12 януари в кината
Снимка: Форум Филм България

От 12 януари режисьорът на Лесна, а? и По приятелски Уил Глук ни кани на романтично и хаотично пътуване до Сидни с новия си скандален филм Обичам да те мразя.

В остроумната комедия Обичам да те мразя виждаме номинираната два пъти за награда „Еми“ Сидни Суини (Еуфория), която се превърна в един от най-търсените таланти на своето поколение, пленявайки световната аудитория с многобройните си популярни и признати от критиката роли, в ролята на Беа и Глен Пауъл, познат със запомнящото си участие в хитовия сериал Scream queens, както и ролите си в емблематични продукции като биографичната драма Скрити числа и Топ Гън: Маверик – дългоочакваното продължение на хитовия филм от 1986 г. Топ Гън, в ролята на Бен, които изглеждат като перфектната двойка. Но след невероятна първа среща се случва нещо, което превръща пламенното им привличане в лед… докато двамата не се срещат отново неочаквано на сватба в Австралия. И правят това, което всеки зрял възрастен би направил в подобна ситуация – решават да се престорят на двойка. Следва лудо приключение, изпълнено с комични ситуации и емоционални моменти, докато двамата се опитват да навигират фалшивия си романс на фона на сватбени тържества и красиви пейзажи. 

Време е за шоу с Обичам да те мразя от 12 януари само в кината.

Ключови думи: