На живо

7

Вледеняваме се с Ловци на духове: Замръзналата империя от 12 април

Легендарният франчайз се завръща на големия екран с нова изключително страховита, но не по-малко забавна част

Публикувано на 17 Януари 2024
Вледеняваме се с Ловци на духове: Замръзналата империя от 12 април
Снимка: Форум Филм България

Този март изразът да умреш от страх се превръща в ужасяваща реалност. За първи път в историята хора замръзват в средата на лятото, покосени от гибелната хватка на Смъртоносното вледеняване – свръхестествено зло със силата да убива, всявайки страх, което гради своята империя, изправяйки Земята пред нова ледникова епоха. А когато вените ти се превърнат в реки от лед, костите ти се напукат и последното, което видиш, е как замръзват сълзите ти, кого ще повикаш на помощ? Без колебание, Ловците на духове...!

Легендарният франчайз се завръща на големия екран с нова изключително страховита, но не по-малко забавна част – Ловци на духове: Замръзналата империя. На режисьорския стол сяда Гил Кенън – съсценаристът на Ловци на духове: Наследство, с който през 2021 успешно беше рестартирана култовата поредица, а Джейсън Райтман се завръща в качеството си на сценарист и продуцент.  

Във филма семейство Спенглър решава да напусне Съмървил, Оклахома и да се върне там, където започна всичко – емблематичната пожарна в Ню Йорк. Там те се присъединяват към оригиналните Ловци на духове, които са разработили свръхсекретна изследователска лаборатория, за да отведат своята нетипична професия на следващото ниво! Но когато откриването на древен артефакт отприщва мистериозна зла сила, известна като Смъртоносното вледеняване, нови и стари Ловци трябва да обединят усилията си, за да защитят дома си и (отново?) да спасят света от грозящата го печална съдба.

Усещаме смразяващия дъх на Смъртоносното вледеняване в първия трейлър на Ловци на духове: Замръзналата империя, който обещава да заведе зрителите в кината на едно наистина различно приключение, но без да жертва нито един от елементите, които изначално направиха Ловците на духове толкова успешни  и обичани.

Режисьор на Ловци на духове: Замръзналата империя е Гил Кенън (Къща-чудовищеТайната на скрития градЛовци на духове: Наследство), който е сценарист наравно с Джейсън Райтман (ДжуноВисоко в небетоТъли, Ловци на духове: Наследство). В ролите са Фин Улфхард, Макена Грейс, Логан Ким, Селесте О‘Конър, Кери Куун, Пол Ръд, Кумел Нанджиани, Патън Осуалд, Джеймс Акалистър, Емили Ейлин Линд, както и легендите Дан Акройд, Бил Мъри и Ърни Хъдзън.

Снимка: Форум Филм България

Вледеняваме се с Ловци на духове: Замръзналата империя от 12 април само в кината, 4DX и IMAX.

Ключови думи: