На живо

7

VLADI представя първа авторска песен

Владислава Попова е позната на мнозина с участията си в музикални формати, а също така и като танцьор и телевизионен водещ

Публикувано на 03 Април 2024
VLADI представя първа авторска песен
Снимка: PR Press

Изходът си самият ти – това e посланието, което отправя Владислава Попова – VLADI с първата си авторска песен "Exit".

Когато изходът е толкова близо, но успяваме да го видим чак, когато сме преминали през серия от вътрешни бури и противоречия, борба със собствените мисли, страхове и емоции.

VLADI споделя: „Когато животът ни предлага болезнени изпитания, предизвиква тревога, притеснение, страх, несигурност, отчаяние. Когато се отронят просто думи, но изключително силни, преобръщащи целия ни свят. Когато не приемаме лъжата, злобата, манипулациите… Тогава се обезличаваме, поемаме в незнайна посока, въртим се в кръг и търсим изход. Докато намерим себе си. Това е песен, чието послание искам да достигне до повече хора. Бих била неописуемо щастлива, ако успея да съм причина за усмивката дори само на един човек, който е изпаднал в дупка и не намира изход. Най-същинската част в песента са последните две изречения. В тях се пее за това, че всеки един човек има скрита сила в себе си и е способен да намери своя път. Това е и нещото, което аз искам да припомня на всеки, който се е загубил и в момент на отчаяние е забравил.  "Exit е песен, която разказва много истории. Изберете си, сигурна съм, че разказва и вашата“. 

Снимка: PR Press

Видеото е заснето от Добромир Николов, Директор на BOX TV и неговия екип.  VLADI споделя: „Снимачният ден не протече по първоначалния план и уговорката за локацията бе отменена, минута след като целия екип се бе събрал на мястото. Това наложи скоростна импровизация и спонтанни решения. Благодарение на професионалния подход на Добри, неговия екип и природата, която беше на наша страна, се получи един чудесен резултат“.

Владислава Попова – VLADI е независим артист. През годините е печелила високи призове на национални и международни конкурси. Участвала е в телевизионните формати "България търси талант" и "Звездите в нас". Снимала се в музикални проекти проекти на наши артисти. Тя е едно от момичетата в професионалния балет Nana Dance Project, треньор по танци и телевизионен водещ. В момента е студентка по начална педагогика с чужд език към СУ "Свети Климент Охридски" и взема участия в столични музикални клубове, частни партита и благотворителни събития.

Ключови думи: