На живо

7

Виктория пусна нова песен

Музиката и текста на „How to Ruin a Life” са дело на Виктория, шведските композитори Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон, както и американката Софи Хинтц

Публикувано на 22 Юли 2022
Виктория пусна нова песен
Снимка: Лора Мушева

Виктория представи новата си песен „How to Ruin a Life”.

На обложката на „How to Ruin a Life” Виктория си партнира с популярния млад български актьор Филип Буков. Той участва в сериалa „Татковци“ и е спряган за новия „Ерген“ в хитовото риалити, излъчено за първи път в България тази пролет.

Снимка: Лора Мушева

Виктория споделя за песента: „Дълго работихме по този сингъл и съм много щастлива, че най-накрая можем да го споделим със света. Много от моите фенове, колеги и приятели са изненадани как звучи „How to Ruin a Life“ и ме виждат в по-различна светлина. В друга светлина съм и във фотосесията за клипа. На мотор и с екранен партньор. Много съм благодарна на всички, които направиха „How to Ruin a Life” реалност“.  

Виктория допълва: „Не се изненадвайте да ме виждате на мотор. Карам курсове и се надявам скоро да имам и свой“.

Песента на Виктория „How to Ruin a Life” вече е в българския и международен радиоефир. Певицата на Ligna Studios ще има възможност да я изпее на живо пред международна публика по време на предстоящите си участия в Португалия и Дания и пред българските си фенове по време на участията си в страната лятото.

Музиката и текста на „How to Ruin a Life” са дело на Виктория, шведските композитори Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон, както и американката Софи Хинтц.

Снимка: Лора Мушева

Българските и международните ѝ фенове вече могат да слушат "How to Ruin a Life” в YouTube, Spotify, Deezer, Apple Music и Tidal.

 

Ключови думи: