На живо

7

Виктория предлага уникална плоча на търг с багородна цел

Певицата се включва в инициативата „За Една от 8 всеки ден“, която набира средства в подкрепа на каузата на фондация „Една от 8“ и на жените с рак на гърдата

Публикувано на 13 Октомври 2022
Виктория предлага уникална плоча на търг с багородна цел
Снимка: Victoria PR

Певицата Виктория се включва в инициативата „За Една от 8 всеки ден“, която  набира средства в подкрепа на каузата на фондация „Една от 8“ и на жените с рак на гърдата. Тя дари за каузата своя лична вещ – плоча на сингъла ѝ „Tears Getting Sober“ - песента, с която трябваше да представи България на отмененото издание на конкурса Евровизия през 2020.  

За плочата, която е част от лимитирана колекция с 25 бройки, може да се наддава в рамките на следващите 24 часа на сайта на „Една от 8“ – www.ednaot8.org/.  

В търга с лични предмети ще се включат още популярните българи. Сред тях са Орлин Павлов, Божана Кацарова, Ивайло Захариев, Ромина Андонова, Графа, Михаела Филева, Йоана Темелкова, Ивет Горанова, Диана Любенова, Дария Симеонова, Фики, Яна Титова, Гергана Турийска, Прея, Стефани Кирякова и още много други емблематични български звезди.  

До момента, благодарение на постоянните си усилия, Фондация „Една от 8“ е предоставила над 10 600 практически и информационни консултации, 4455 психологически консултации. Раздала е над 6000 специализирани сутиени, тюрбани, перуки и аксесоари. Всичко това е възможно благодарение на корпоративните дарения на партньорите на Фондацията и даренията на хиляди частни лица, припознали каузата.  

Виктория доби популярност в Европа след участието си на Евровизия през 2020 и 2021 година.  В средата на лятото тя представи новата си песен How to Ruin a Life”, по която работи с шведски и американски екипи. Певицата и екипът ѝ работят усилено по музикалното видео на песента, което се очаква да бъде представено през ноември.  

Ключови думи: