На живо

7

Виктория и Филип Буков с драматичен скандал във видео

Клипът на “How to Ruin a Life” включва драматична история между двамата

Публикувано на 23 Ноември 2022
Виктория и Филип Буков с драматичен скандал във видео
Снимка: Entiendo

Виктория представи новото си музикално видео към песента How to Ruin a Life”.

В лентата участва популярният актьор Филип Буков, а сюжетът на видеото включва драматична история между екранната двойка.  

Снимка: Entiendo

Виктория споделя развълнувано: „Във видеото на “How to Ruin a Life” влизам в роля, за която имах нужда от истинска актьорска подготовка. С талантлив партньор на екрана, какъвто е Филип Буков, влизането в образ стана по-лесно отколкото си го представях. Благодаря на всички фенове, които чакаха с интерес видеото към „How to Ruin a Life” още от лятото и за подкрепата от страна на BNK Wines. За всички, които не спряха да ми пишат през тези месеци, имаме и малка изненада в края на видеото. Историята ще продължи и през декември!“ 

Премиерата на „How to Ruin a Life” на Виктория, която доби популярност в Европа с участието си на Евровизия 2020 и 2021, беше през юни. Песента се превърна в един от българските радиохитове на лятото. Певицата на Ligna Studios имаше възможност да представи песента на живо на концерти във Варна, София, Бургас и Пловдив. 

Снимка: Entiendo

Музикалното видео на Виктория е режисирано от Виктория Караколева от Mooncut Film Studio, а зад камерата застава Дамян Димитров. Музиката и текста на „How to Ruin a Life” са дело на Виктория, шведските композитори Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон, както и американката Софи Хинтц. 

Ключови думи: