На живо

7

VICTORIA анонсира нова песен

По време на Milano Fashion Week тя разкри, че "IN BETWEEN" ще излезе на 27 септември

Публикувано на 24 Септември 2024
VICTORIA анонсира нова песен
Снимка: Орфей Мюзик

Българската певица VICTORIA беше специален гост на едно от най-големите модни събития на годината – представянето на колекцията пролет-лято 2025 на световния моден гигант DIESEL. Певицата беше лично поканена от марката да присъства на шоуто, което събра редица световни знаменитости като Damiano David, Dixie D’Amelio, KHALID, Tinashe, HOSHI и други, които заедно наблюдаваха дефилето от световни топ модели.

VICTORIA използва събитието, за да обяви официално предстоящата си песен "IN BETWEEN", която ще излезе на 27 септември. Песента е дълбоко лична, като самата певица споделя:

“Основното послание на "IN BETWEEN" е свързано с намирането на себе си чрез самотата. Докато пишех песента, преминавах през труден период и се чувствах доста самотна. Това е тъжно, но и красиво. Бориш се срещу самотата, но накрая осъзнаваш, че точно тогава се изправяш пред страховете си и израстваш. Самотата те учи на уроци, помага ти да се излекуваш и може да те направи по-силна версия на самия себе си. Научих се да се наслаждавам на времето, прекарано в самота, и сега чувствам мир и свобода”. 

Премиерата на "IN BETWEEN" ще бъде в петък, 27 септември, и вече можете да я запазите предварително, за да сте сред първите, които ще я чуят.

Ключови думи: