На живо

7

VenZy готви клубен концерт в София

Един от най – популярните R'n'B и поп и хип-хоп изпълнители в България ще излезе на сцената на столичен клуб на 19 октомври

Публикувано на 15 Октомври 2024
VenZy готви клубен концерт в София

VenZy и неговата банда ще направят един незабравим концерт на 19 октомври в София.

Един от най – популярните R'n'B и поп и хип-хоп изпълнители в България ще излезе на сцената с Христина Пипова, Светослав Миланов (клавири), Владислав Мирчев (бас), Симеон Минчев (соло китара) и Иван Андреев (барабани). 

Многократният носител на наградата за „Най-добър R‘n‘B артист“ и за дебют на родна радиостанция е подготвил чисто нова музикална програма, като в комбинация с най-известните му песни като "Под открито небе", "Щом ти си до мен", "Шесто чувство" и още др., ще представи и нова музика, която ще остави следа във всички гости на събитието.


 
Забавлявайте се и се запознайте с VenZy на 19 октомври в Sofia Live Club. Вратите отварят в 20:00 часа. Концертът започва в 21:00 часа.

 Лица под 18 г. могат да присъстват само с възрастен и задължително попълнена декларация за придружител. Деца до 7-годишна възраст влизат без билет с възрастен със закупен билет и задължително попълнена декларация за придружител.

Ключови думи: