На живо

7

Venci Venc’ пусна нова песен

Звездата издаде първия си самостоятелен проект

Публикувано на 01 Декември 2023
Venci Venc’ пусна нова песен
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Венци е част от пожъналото множество успехи на българската сцена хип-хоп дуо Pavell & Venci Venc’ вече над 10 години. Още с издаването на своя дебютен албум „SeTaaBrat“, дуетът се радва на огромна и вярна публика, чиито сърца Venci Venc’ печели с екстравагантната си персона и запомнящите си рими.

След като преди няколко месеца Павката и Venc’ решиха всеки от тях да поеме по свой собствен творчески път, Венци стартира своята самостоятелна кариера с парчето „Давам“, което излезе заедно с емоционално видео, заснето в театър „Сълза и смях“. В него виждаме изпълнителя сам на сцената и без публика.

„Животът на артиста не е винаги бляскав, споделен и интересен. Често сме неразбрани и много раними. В такъв период от живота ми се роди „Давам“. Такава е и символиката на видеото.“, споделя той.

Новата си песен Venci Venc’ описва като „любовна картичка към жената, която обичам“. Сингълът е написан с участието на Теодор Димитров, аранжиран от Ана Пешева, а на финала в продукцията се включва и музикалният продуцент Васил Иванов (Dexter).

Песента „Давам“ излиза със съдействието на „Вирджиния Рекърдс“, компанията, която стои до Venci Venc’ от началото на неговата музикална кариера.

Ключови думи: