10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Вечните влизат в киносалоните от днес

Режисираната от носителката на „Оскар“ Клои Жао грандиозна продукция изцяло предефинира познатата киновселена на Марвел и дава началото на нова ера, като отвежда зрителите на забележително пътуване през необятните простори на времето и пространството в търсене на отговори за това каква е цената на живота и какво всъщност означава да бъдеш човек.

Публикувано на 05 Ноември 2021
Вечните влизат в киносалоните от днес
Снимка: Форум Филм България

"Вечните" вече са в България! 

"Вечните" са най-новият впечатляващ екип от киновселената на Марвел, които живеят тайно на нашата планета от хилядолетия. Но сега настъпва тяхното време. Защо са останали скрити досега? Срещу каква смъртна заплаха ще трябва да се изправят и ще успеят ли да ни защитят? Каква ще бъде посоката на следващата фаза от киновселената на Марвел? Време е да научим отговорите!

Снимка: Форум Филм България


Режисьор на "Вечните" е Клои Жао (The Rider, Земя на номади), която е и сценарист заедно с Патрик Бърли (Зайчето Питър: По широкия свят) по образи, създадени от Джак Кърби. Продуцент е Кевин Файги.

В ролите са Ричард Мадън, Анджелина Джоли, Джема Чан, Кумейл Нанджиани, Лорън Ридлоф, Брайън Тайри Хенри, Салма Хайек, Лиа Макхю, Дон Лий Бари Киогън и Кит Харингтън.


"Вечните" променят всичко от 5 ноември само в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.

Ключови думи: