На живо

7

Вечните разкриват нов зрелищен трейлър

Седем хилядолетия са били отвъд звездите, а сега имат седем дни, за да спасят човечеството...

Публикувано на 25 Август 2021
Вечните разкриват нов зрелищен трейлър
Снимка: Форум Филм България

Седем хилядолетия са били отвъд звездите, а сега имат седем дни, за да спасят човечеството.

Новият трейлър на дългоочакваната продукция Вечните разкрива защо точно сега настъпва времето на Вечните и защо именно тези супергерои отгръщат следващата страница от впечатляващата филмова история на Марвел. Макар и предотвратен от Отмъстителите, опитът на Танос да унищожи половината от живите същества във Вселената има сериозни последици. Резултатът – появата на древни същества, Девианти, за които се смята, че са изчезнали отдавна, и които на свой ред ще се опитат да унищожат хората.

От кого Вечните са се крили толкова време? Защо са дали обет да не се намесват в човешките дела и до какво ще доведе тяхното разкриване и появата на Девиантите? Отговорът на тези и още много горещи въпроси ще намерим в грандиозната нова глава от вселената на Марвел. Настъпва ерата на Вечните.

Освен с интригуваща история и зрелищна визия, мащабната продукция се отличава и със звезден актьорски състав – Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Анджелина Джоли като свирепия воин Тена, Джема Чан като обичащата хората Серси, Кумейл Нанджиани като притежаващия космически сили Кинго, Лорън Ридлоф като супер бързата Маккари, Брайън Тайри Хенри като интелигентния изобретател Фастос, Салма Хайек като мъдрия духовен лидер Аяк, Лиа Макхю като вечно младата стара душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания самотник Друиг. Станалият известен с ролята си на Джон Сноу в Игра на тронове Кит Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от Вечните.

Режисьор на Вечните е Клои Жао (The Rider, Земя на номади), която е и сценарист заедно с Патрик Бърли (Зайчето Питър: По широкия свят) по образи, създадени от Джак Кърби. Продуцент е Кевин Файги.

Вечните взимат нещата в свои ръце от 5 ноември в кината на 3D и IMAX 3D.

Ключови думи: