На живо

7

Vance Joy издаде нов албум

Понастоящем с над 5 милиарда стрийма по целия свят и продължаващи да се увеличават, Joy отбелязва изданието с премиерата на очарователния акцент в албума - „Catalonia“

Публикувано на 14 Юни 2022
Vance Joy издаде нов албум
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Мултиплатиненият певец и автор на песни Vance Joy с гордост разкрива своя дългоочакван трети студиен албум.

Понастоящем с над 5 милиарда стрийма по целия свят и продължаващи да се увеличават, Joy отбелязва изданието с премиерата на очарователния акцент в албума - „Catalonia“.

Vance Joy наскоро се завърна на сцената на концертите със спиращи дъха фестивални изпълнения в BeachLife и BottleRock в Калифорния, както и поредица от разпродадени самостоятелни концерта в Нашвил, Ню Йорк и Торонто, където се изяви на световноизвестната сцена Budweiser пред повече от 17 000 фенове и публика по целия свят на живо в официалния му канал в YouTube.

Сега той обяви, че ще обиколи земното кълбо през 2023 г. на епично световно турне, празнуващо новия албум. Първият северноамерикански етап от обиколката „In Our Own Sweet Time Tour“ започва на 7 февруари 2023 г. във Филаделфия, Пенсилвания, The Met и след това продължава до края на март. Билетите за всички дати вече са в продажба. За пълни подробности и информация за билети, моля, посетете www.vancejoy.com.

Най-креативно изобретателният и личен проект на Joy досега, In Our Own Sweet Time включва такива емоционално заредени нови песни като „Every Side of You“, достъпни за стрийминг и изтегляне. Приветствана от NME като „здравословна и сърдечна ода на човешката връзка“, песента е придружена от също толкова трогателно официално музикално видео, режисирано от наградения режисьор W.A.M. Бликли (Кортни Барнет, Middle Kids).

In Our Own Sweet Time е допълнително подчертан от изкачващия класациите хит сингъл „Clarity“, продуциран и написан съвместно с носителя на наградата GRAMMY® автор на песни Джоел Литъл (Лорд, Тейлър Суифт) и към който се присъединява официално музикално видео . Освен това тази седмица Джой посети TODAY на NBC за ексклузивно телевизионно изпълнение на живо на „Clarity“.

Парчето бързо доказва още един забележителен успех за Joy, като в момента се изкачва в топ 25 в алтернативните радиостанции в цялата страна, след като натрупа признание на критиката”. 

In Our Own Sweet Time включва също хитовите сингли „Missing Piece“ и „Don’t Fade“, последният от които излезе по-рано тази година и бързо направи повече от 10 милиона стрийма по целия свят, заедно с похвали от Rolling Stone, Entertainment Tonight и други издания. Понастоящем сертифициран от RIAA златен в САЩ и 2 пъти платинен в Австралия, „Мissing Piece“ се оказа глобална сензация след световната си премиера през 2021 г. в сериала на ABC Grey’s Anatomy. Достигайки №2 в Alternative Radio, сингълът събра над 130 милиона глобални стрийма, както и невероятните 3 милиарда гледания в TikTok (с 2,6 милиона видеоклипа, създадени от потребителите). 

Записан до голяма степен по време на локдауните, In Our Own Sweet Time се инспириран от стари приятели, нови спомени и намиране на любов на не-толкова-безнадеждно място. Очакваният с нетърпение нов албум включва колаборации с хитмейкъри като Little, Dan Wilson (Adele, Leon Bridges), Take a Day Trip (Miley Cyrus, Lil Nas X) и др.

„Винаги съм привлечен от идеята за безвремието или този споделен момент, който те извежда от хаоса навън“, казва Джой. „Ако светът е луд, можеш да се оттеглиш някъде. Винаги е трудно да се измисли правилното заглавие, но мисля, че това обобщава идеално албума.”

# # #

VANCE JOY
IN OUR OWN SWEET TIME
(Atlantic Records)

1. Don't Fade
2. Solid Ground
3. Missing Piece
4. Catalonia
5. Way That I'm Going
6. Every Side Of You
7. Clarity
8. Wavelength
9. Boardwalk
10. Looking at Me Like That
11. This One
12. Daylight

„Catalonia“, достъпен във всички дигитални платформи и стрийминг услуги. In Our Own Sweet Time е достъпен навсякъде вече чрез Орфей Мюзик/Atlantic Records.

 

Ключови думи: