На живо

7

Хит на VALL получи ремикс от DJ Pancho

Хитовият сингъл "Адреналин" на младата поп сензация Валериа Войкова - VALL се завръща с ново, изключително динамично и увличащо звучене

Публикувано на 13 Октомври 2023
Хит на VALL получи ремикс от DJ Pancho
Снимка: MUZE

Хитовият сингъл "Адреналин" на младата поп сензация Валериа Войкова - VALL се завръща с ново, изключително динамично и увличащо звучене – ремикс от DJ Pancho.

Изгряващата звезда е една истинска музикална фурия. Получила Златен бутон в България търси талант, както и четири пъти „Да“ по време на кастинга си в настоящия сезон на Гласът на България, VALL може да бъде считана за бъдеща любимка на българската публика.

Певицата направи своя дебют едва преди няколко месеца с песента "Изтрит", която ѝ донесе безпрецедентен успех. Последвалият ѝ сингъл "Адреналин" обаче е именно песента, която затвърди нейното присъствие на музикалната сцена, класирайки се на 27 позиция сред най-ротираните тракове в българските airplay класации едва дни след своята премиера.

Още по-ритмичната денс версия на "Адреналин" е дело на DJ Панчо Карамански. С почти 20 години опит в музикалната индустрия не само като DJ, а и като музикален продуцент, вдъхновяващият талант се радва на множество признания от редица световноизвестни тонрежисьори.

Снимка: MUZE

Ремиксът на "Адреналин" излезе днес, 13.10 (петък), в 10:00 часа в официалния YouTube канал на VALL. Издава се от MUZE Music.

Ключови думи: