На живо

7

Valentina подгрява лятото с нова песен

През последната година певицата работеше по музикалния проект в студиото на The Beatles – Abbey Road в Лондон

Публикувано на 01 Юни 2022
Valentina подгрява лятото с нова песен
Снимка: Орфей Мюзик

Valentina представя нова песен. 

През последната година певицата работеше по музикалния проект в студиото на The Beatles – Abbey Road в Лондон.

“When You Kiss Me” направи своята официална премиера в края на май с пленяващо видео.

Дигиталната дистрибуция на песента е поверена на Warner Music/Орфей Мюзик. Текстът и музиката на „When You Kiss Me“ са на Valentina, и с безценната подкрепа на Fabrizio Parisi и The Editor. Точно този тандем написа за Valentina песните „Feel Like“ и “Let It Play”, която получи вниманието на MTV и силна ротация в топ музикалния канал. Fabrizio Parisi и The Editor са замесени и в “When You Kiss Me” като автори на аранжимента и продуценти чрез лейбъла си Moon Invasion.

„When You Kiss Me“ носи онази лятна романтика, както във видеото така и в звученето си, но преплетена с пленяващ денс ритъм, който няма да остави слушателите безучастни. Дали в колата, у дома или на работа – те ще усещат пясъка между пръстите си, докато слушат новото парче на Valentina.

„Да работя в емблематичното Abbey Road беше като сън. “When You Kiss Me” е записана на микрофона на самия Мик Джагър. Разгледах и другите студия, включително това за запис на цял симфоничен оркестър, където слушах репетиция - такива мащаби, толкова висококачествена техника, имах чувството, че съм в музикалния рай“, споделя Valentina.

Тя е успяла да получи позволение за снимане вътре в Abbey Road, където по принцип е забранено, а кадрите ще станат част от мейкинга към “When You Kiss Me”, който ще излезе съвсем скоро.

Снимка: Орфей Мюзик

Този дългочакан проект, освен че е записан в може би най-известното музикално студио в света, се сдоби и с екзотичен клип, заснет на Малдивите. Видеото стана възможно след едно авантюристично съчетаване на полезното с приятното между Valentina и режисьора Пейо Пеев. Красивите кадри в “When You Kiss Me” са съпътствани с не едно препятствие зад камера – приливи, жега, влага, недостъпни места. Резултатът обаче е красиво лятно парче за любов и море.
„When You Kiss Me“ се реализира с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

Ключови думи: