На живо

7

В ефира на радио N-JOY стартира игра с букинг сайта book2go

Book2go е букинг платформа, която изцяло ще улесни живота ви – дали се нуждаете от спешно организиране на бизнес пътуване или семейно планиране на ваканция, а може би ърбан бягство за уикенда с приятел, всичко е въпрос на приоритети и бързи решения, защото Book2go предлага всичко

Публикувано на 25 Май 2021
В ефира на радио N-JOY стартира игра с букинг сайта book2go
Снимка: book2go

Внимавайте как правилно ще изпишете Book2go (с двойка по средата), за да получите лесен онлайн достъп до сайта и да се запознаете с офертите на него.

Накратко, Book2go е букинг платформа, която изцяло ще улесни живота ви – дали се нуждаете от спешно организиране на бизнес пътуване или семейно планиране на ваканция, а може би ърбан бягство за уикенда с приятел, всичко е въпрос на приоритети и бързи решения, защото Book2go предлага всичко.

Резервирането на полет, хотел или трансфер с различни опции на плащане от и до всяка точка на света е наистина лесно с Book2go. Ако ли имате някакви колебания, Вашият персонален помощник в чата е на разположение.

Сред основните туристически дестинации на лято 2021 са Турция, Гърция, Черна гора, Египет и други, сред които и България. И още една приятна подробност- от падащото меню ще търсите мечтаната дестинация в Гърция директно с избор от София.

Разгледайте внимателно преференциалните пакетни предложения за чартърен полет с нощувки на великолепни и омагьосващи места.

Отговорете на седмичния въпрос под фейсбук публикация в профила на радио N-JOY и скоро може да посетите едно от тях с възможност за 50% отстъпка от резервацията за уикенд през сайта Book2go.

Общите условия за участие са тук.

Ключови думи: