На живо

7

Отбелязваме световния ден на оралното здраве с игра и подаръци от BioGaia® Prodentis!

Влез във Facebook страницата на радио N-JOY и играй за подаръци!

Публикувано на 07 Март 2022
Отбелязваме световния ден на оралното здраве с игра  и подаръци от BioGaia® Prodentis!
Снимка: Bio Gaia

От днес в ефира на радио N-JOY стартира нова игра с продуктите на BioGaia®. 

Ежегодно на 20 март отбелязваме Световния ден на оралното здраве. Той се организира от Световната дентална федерация (FDI), в която членува и Българският зъболекарски съюз, и е най-голямата световна кампания за осведомяване на населението на Земята за оралното здраве.

Ние от радио N-JOY знаем, че красивата усмивка и добрият тонус са задължителна съставка за доброто настроение и успешния ден! В месеца на оралното здраве, водещата на шоуто "От 10 до 2" - Нейа ще обърне внимание колко важна е устната хигиена за целия организъм. Ще ни припомни основните стъпки и ще сподели за различни решения. Всеки делничен ден ще зарадва по петима слушатели със специалните награди от BioGaia® Prodentis в двуседмичната игра по радио N-JOY: „Усмихни се с BioGaia® Prodentis“!

BioGaia® ProDentis - За здрави венци и зъби!

Влез във Facebook страницата на радио N-JOY и играй за подаръци!  

BioGaia® Prodentis представлява специално създаден пробиотик, под формата на свежи таблетки за смучене, който се прилага за добро здраве и хигиена на устната кухина. Действат противовъзпалително, намаляват неприятните симптоми и оплаквания свързани с възпалението, намаляват кървенето на венците и възпират натрупването на плака.

BioGaia® Prodentis съдържа Lactobacillus reuteri Prodentis, който представлява специален комплекс от два патентовани пробиотични щама (DSM17938 и ATCC PTA 5289). Lactobacillus reuteri Prodentis се среща като нормална флора в човешкия организъм и е добре адаптиран да преживява в него.

Пробиотиците BioGaia® са с доказана ефективност и абсолютна безопасност, като могат да се употребяват от деца и възрастни, както и бременни и кърмещи жени.

Прилагат се при:

  • Лош дъх в устата
  • Възпаления и разязвявания в устата
  • Кървене от венците
  • Афти и афтозен стоматит
  • Гъбички в устата
  • След вадене на зъб и при затруднен пробив на мъдреци
  • Адаптация към протези и ортодонтски апарати
  • Адаптация към брекети и след поставяне на инпланти
  • Пародонтит
  • Превенция на развитие на кариеси

Пробиотичните таблетки BioGaia® Prodentis са с приятен ментов вкус и охлаждащ ефект.

Шведската компания BioGaia е един от световните лидери на пазара на пробиотиците. Има повече от 30 години традиции в тяхното производството. Компания, която има мрежа от научни центрове, лаборатории, болници и университети и осигурява качествени продукти подкрепени с научни данни. Тази година BioGaia България празнува своят 15-ти рожден ден.

Ключови думи:
@