На живо

7

Usher ще е хадлайнер на шоуто в полувремето на Super Bowl

Събитието ще се състои на 11 февруари 2024 г. на Allegiant Stadium в Las Vegas

Публикувано на 25 Септември 2023
Usher ще е хадлайнер на шоуто в полувремето на Super Bowl
Снимка: Getty Images / Derek White / Stringer

Usher ще е хадлайнер на шоуто в полувремето на Super Bowl догодина.

Събитието ще се състои на 11 февруари 2024 г. на Allegiant Stadium в Las Vegas.

Артистът сподели в изявление, че за него е чест да добави това постижение към списъка от успехи в кариерата си и добави: „Нямам търпение представя на света шоу, различно от всичко друго, което са виждали от мен преди. Благодаря на феновете и на всички, които направиха това възможно да се случи. Ще се видим много скоро“.

44-годишният американец зарадва почитателите си и с новината, че деветият му студиен албум, Coming Home, ще се появи в деня на представянето му на Super Bowl. Това ще е първото издание на Usher след Hard II Love от 2016 г., който достигна номер 5 в Billboard 200.

По време на кариерата си Usher има 18 натрупани топ 10 хита в Hot 100, включително девет номер 1, с песни като „U Got It Bad“, „Yeah!“ с Lil Jon и Ludacris, „My Boo“ с Alicia Keys и „OMG“ с feat. will.i.am., което със сигурност засилва спекулациите около това с кого може да си сътрудничи за предстоящото си издание.  

Coming Home ще е деветият студиен комплект на суперзвездата от Атланта.  

Преди Usher на сцената сме гледали звезди от ранга Шакира и Дженифър Лопес, The Weeknd, Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige и Kendrick Lamar и Rihanna.

Ключови думи: