На живо

7

Anne-Marie издаде албума Unhealthy

Вдъхновен от всички сфери на живота ѝ, третият албум на певицата ни предлага да надникнем в нейния съвършено несъвършен свят

Публикувано на 28 Юли 2023
Anne-Marie издаде албума Unhealthy
Снимка: WMG

Днес Anne-Marie издава албума Unhealthy.

Вдъхновен от всички сфери на живота ѝ, третият албум на певицата ни предлага да надникнем в нейния съвършено несъвършен свят. Написан през период, когато тя се чуваства готова да преразгледа и осмисли редица сурови минали връзки, като същевременно се учи да преживява нови положителни, новият албум ни отвежда на пътешествие от хаоса към удовлетворението; това е Anne-Marie, стояща уверено, прегърнала една изцяло нова версия на себе си, която е по-смела, по-дръзка и по-блажена и щастлива от всякога.

Снимка: WMG

Засягайки темите за тъга, гняв, радост, бунт и еуфория, Unhealthy представя Anne-Marie, която изживява своите възходи и падения според собствените си правила. В албума с тринадесет песни смели, вдъхновяващи химни („Trainwreck“, „Grudge“) се преплитат заедно с нежни, уязвими елементи („Kills Me To Love You“, „You & I“) и завладяващо китарно звучене („Haunt You“ ). Създаден и записан заедно с Kamille, McDonough Brothers, BillenTed, Evan Blair и Nami, албумът включва песни с участието на Aitch („Psycho“), Khalid („You & I“) и, разбира се, Shania Twain („Unhealthy“).

Снимка: WMG

Anne-Marie има няколко сингъла, влезли в британския „Топ 10“ (включително „Psycho“ с участието на Aitch, "Unhealthy" с участието на Shania Twain и „Trainwreck“), два албума, влезли в Топ 3и седем милиарда глобални стриймвания. Съвсем наскоро Anne-Marie си сътрудничи с David Guetta и Coi Leray за „Baby Don't Hurt Me“.

Албумът Unhealthy излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 

Ключови думи: