На живо

7

Twenty One Pilots споделиха специална версия на живо на свой хит

Заснет по време на последния концерт от тяхното европейско фестивално турне Electric Castle в Румъния, „Stranger Things / Heathens“ (На живо от Румъния) пристига като официално видео, улавящо изненадващи моменти на живо от фестивалната площадка при историческия замък Bánffy

Публикувано на 27 Юли 2022
Twenty One Pilots споделиха специална версия на живо на свой хит
Снимка: Ashley Osborn

Носителите на награда „GRAMMY®“ – Twenty One Pilots, споделиха специална версия на живо на техния хит „Heathens“, получил диамантен сертификат от RIAA, вдъхновени от възможността да претворят песента, приспособявайки я към света на оригиналния хитов сериал на Netflix – „Stranger Things“.

Заснет по време на последния концерт от тяхното европейско фестивално турне Electric Castle в Румъния, „Stranger Things / Heathens“ (На живо от Румъния) пристига като официално видео, улавящо изненадващи моменти на живо от фестивалната площадка при историческия замък Bánffy.

Следващия месец Twenty One Pilots ще стартират THE ICY TOUR 2022, на което групата ще бъде хедлайнер на концерти в Северна Америка това лято. Турнето, което ще обхване 23 града, ще започне на 18-ти август в Сейнт Пол, Минесота и ще направи спирки в Ню Йорк, Торонто, Нашвил, Анахайм и други, преди да завърши с представление в Climate Pledge Arena в Сиатъл на 24-ти септември. За повече подробности относно предстоящите дати и наличност на билети за турнето - www.twentyonepilots.com/tour

По-рано тази година Twenty One Pilots участваха в емблематичния сериал на MTV Unplugged, където представиха преработени версии на някои от най-големите и най-обичаните песни от техния каталог. Освен това дуото също беше домакин на филмовото събитие Twenty One Pilots Cinema Experience, което събра фенове в кина по целия свят, за да гледат стрийминг на изпълнението им на живо на разширената версия на епичния им албум от 2021 г. – Scaled And Icy, включващо ремастерирано аудио и видео и повече от 20-минутни невиждани досега кадри.

Scaled And Icy дебютира под номер 1 в класациите на Billboard Top Rock Albums и Top Alternative Albums. Изкачи се до номер 3 в Billboard 200, отбелязвайки най-успешната първа седмица за рок албум през 2021 г. Акценти в албума са хитовете, оглавили класацията на Alternative Radio – „The Outside “, „Saturday “ и „Shy Away “, последният от които се изкачи до №1 във формата само за три седмици, поставяйки дуото в елитната група от изпълнители с множество песни, които са се издигнали до номер 1 във формата след три седмици или по-малко, включително: U2, R.E.M., The Cure, Linkin Park, Red Hot Chili Peppers и Foo Fighters.

Написан и до голяма степен продуциран от Tyler Joseph през 2020 г. – в изолация в домашното му студио, заедно с Dun, работещ върху ударната секция на албума от другия край на страната, Scaled And Icy е продукт на виртуални сесии, осъществени от разстояние и показва как дуото се справя с промените в програмата си, заедно с преобладаващите емоции през 2020 г. - безпокойство, самота, скука и съмнение. Дуото трябваше да прекъсне нормалните си студийни сесии, но достигна ново ниво на интроспекция в процеса, възприемайки по-смел, изпълнен с въображение подход към писането на песните си. Резултатът е колекция от парчета, които водят напред през неуспехите и се фокусират върху възможностите, които си струва да бъдат запомнени. „Scaled And Icy“ е първият студиен албум на „Twenty One Pilots“ от три години насам и следва техния дългосвирещ албум „Trench.“, получил платинен сертификат от RIAA.

Ключови думи: