На живо

7

Twenty One Pilots издават нов албум

Scaled And Icy излиза този петък - 21 май

Публикувано на 20 Май 2021
Twenty One Pilots издават нов албум

Печелилото награди Грами дуо Twenty One Pilots сподели “Saturday”.

Парчето е третият трак от предстоящия и очакван нов албум Scaled And Icy, който пристига този петък, на 21 май. 

“Saturday” следва наскоро излезлия трак “Choker”, който е придружен от музикално видео, режисирано от Mark Eshleman за Reel Bear Media, и водещия сингъл на Scaled And Icy, “Shy Away”, който в момента е #1 в Alternative Radio за четвърта последователна седмица. 

Изкачил се до #1 във формата за само 3 седмици, “Shy Away” поставя дуото в елитната група на изпълнители с редица песни на #1 във формата за три или по-малко седмици, включително: U2, R.E.M., The Cure, Linkin Park, Red Hot Chili Peppers и Foo Fighters. Всички три песни са налични за незабавно теглене с предварителна поръчка на Scaled And Icy, достъпна сега в разнообразни формати, включително специално бокс сет издание, лимитирано до 35 000 копия за света.  

Първото някога глобално стрийминг събитие на Twenty One Pilots, “Twenty One Pilots - Livestream Experience”, ще се излъчи световно този петък, 21 май от 8:00PM ET / 5:00PM PT. (събота, 22 май, 03:00 ч. Бел. Прев.).  “Twenty One Pilots - Livestream Experience” обещава да бъде незабравимо изпълнение на живо със сетлист от целия каталог на дуото и дебют на живо на нов материал от Scaled And Icy.  Team Twenty One Pilots Production, изпълнението на живо в няколко измерения се продуцира от дългогодишните сътрудници и креативни партнори: TNSN DVSN, Reel Bear Media, Element1, lili STUDIOS и ще се проведе чрез лайвстрийм платформата Maestro.  Със спонсори Chipotle и Hot Topic, билетите за разбиващото глобално стрийминг събитие са в продажба сега на live.twentyonepilots.com, където закупилите билети могат да достъпят виртуално преживяване и да се сдобият с мърчандайз, съдържание и още преди официалното изпълнение.  

Освен това Twenty One Pilots ще последват лайвстрийма със специално телевизионно изпълнение в неделя, 23 май, на 2021 Billboard Music Awards от 8:00PM ET / 5:00PM PT on NBC.  

Писан и в голяма част продуциран от Joseph в изолация през последната година в домашното студио, с барабанни техники в албума от Dun из цялата страна, Scaled And Icy е продукт на виртуални сесии от дълга дистанция и показва дуото с преобърнатите му рутини, успоредно с преодоляването на емоциите от 2020 –тревожност, самота, скука и съмнение.  Дуото трябваше да се въздържи от нормалните студийни сесии, но достигна ново ниво на самоанализ в процеса, приемайки по-въображаем и дързък подход към писането на песните си. Резултатът е колекция от песни, които продължават напред през пречките и се фокусира върху възможностите, които си струва да се запомнят. Scaled And Icy е първия студиен албум от Twenty One Pilots за три години и следва платинено сертифицирания Trench.  

През 2020 Twenty One Pilots изненадаха феновете със самостоятелните сингли “Level of Concern” и “Christmas Saves The Year”.  “Level of Concern” господства в  Alternative Radio за 12 последователни седмици и разби Top 25 в класацията на Billboard, “Hot 100”, като също така получи златен сертификат и помогна на дуото към победата миналата година на музикалните награди American Music Awards, където отнесоха наградата “Favorite Artist – Alternative Rock”. “Christmas Saves The Year” пристигна в края на 2020 и дебютира в класацията на Billboard, “Alternative Airplay”, превръщайки се в първата песен на празнична тема, навлязла в класацията след 2012.  

Освен това, Twenty One Pilots отбелязаха едно финално отличие в последните моменти на 2020, официално чупейки Световния рекорд на Гинес за най-дълго музикално видео в пишещата история визуализация на “Level of Concern”. Замислено от бандата с интерактивния режисьор Jason Nickel и печелилия награди разказвач на истории и режисьор, Jason Zada, първото някога ‘Never-Ending Music Video’ е пълно със създадено от феновете съдържание от над 162,000 потребители, в реално време, на живо в YouTube.  Спонсорирано от Imposium, всеки три минути и четиредесет секунди ново музикално видео биваше създадено и излъчено на живо в YouTube, съдържащо чисто ново съдържание от феновете. Задминавайки предишния рекордьор Pharrell и 24-часовото му дълго видео за “Happy”, ‘Never-Ending Music Video’ на Twenty One Pilots за “Level of Concern” се излъчи за 177 непрекъснати дни с с тотална продължителност от 4,264 часа, 10 минути, 25 секунди.  

Албумът на Twenty One Pilots от 2018, Trench,  започна нова ера за дуото от Охайо. Заслужил си платинен сертификат, албумът срещна възторжено одобрение, а Billboard заявиха, че  “Trench празнува смущаващото разминаване на жанрове и дълбок концептуализъм, които дефинираха Twenty One Pilots“.  Истински глобален феномен, надвишил два милиарда стрийма из целия свят, TRENCH  e подчертан от златните и платинени алтернативни хитове “The Hype”,  “Chlorine” и “Jumpsuit.” “Jumpsuit” се откроява като най-бързо развиващата се песен на десетилетието, която достигна #1 в класацията на Billboard “Alternative Songs” и спечели на дуото четвъртата им номинация за GRAMMY®  (Best Rock Song). Утвърдената концептуална колекция също съдържа златно сертифицирания сингъл  “Nico And The Niners” и платинения “My Blood.” 

Scaled And Icy у нас ще можете да слушате чрез Орфей Мюзик / Fueled By Ramen. “Saturday” е наличен във всички стрийминг платформи успоредно с официално лирик видео  ТУК.

Ключови думи: