На живо

7

Триумфално завръщане за Rag'n'Bone Man

Новото парче „Circles“ е с участието на английския рапър Ocean Wisdom

Публикувано на 26 Август 2022
Триумфално завръщане за Rag'n'Bone Man
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

На фона на феноменалната 2021 г., в която издаде своя възхваляван от критиците и оглавяващ класациите втори студиен албум Life By Misadventure, Rory Graham (известен още като Rag'n'Bone Man), завършва фестивалния сезон с брилянтното ново парче „Circles“ с участието на английския рапър Ocean Wisdom.

Като дългогодишни приятели от Брайтън, Rory кани Ocean Wisdom да си колаборират в изданието. С него те отпразнуват лятото чрез органичната комбинация от талантите им.

„Ocean и аз се познаваме от Брайтън. Първоначално бяхме свързани чрез Rum Committee и двамата издавахме музика чрез High Focus Records. Наблюдавах внимателно кариерата му и той се превърна в истинска легенда... хубаво е най-накрая да творим заедно“, казва Rory.

„Фен съм на Rags, още откакто Prince Kong ми показа записа„still got the blues“. Спомням си как го гледах да изпълнява на „Slip Jam” и всички казвахме, че ако не стане известен, музикалният бизнес не струва! Благодаря ти, че ме покани да се включи в парчето“, споделя Ocean.

Последният студиен албум на Rag'n'Bone Man Life By Misadventure е един от най-силните дебюти за миналата година. Изкачвайки се на върха на британските класации за албуми при излизането си през май, той задържа позиция в Топ 10 в продължение на 7 седмици, печелейки златен сертификат. Оттогава изпълнителят прави някои страхотни шоута - както на наградите BRIT, така и на концерта Olympics Homecoming.

След завършването на изцяло разпродаденото си турне в Обединеното кралство и Ирландия миналата година, Rag’n’Bone Man прекарва голяма част от 2022 г. в лятна обиколка на Европа. Парчето „Circles“ е изпълнявано по време на поредицата от концерти, което го прави един наистина дългоочакван сингъл.

Ключови думи: