На живо

7

Трио VIVA с нов сингъл

Парчето „Supernova“ е от предстоящия албум на триото

Публикувано на 10 Май 2022
Трио VIVA с нов сингъл
Снимка: Aba Sme PR

VIVA издадоха четвърти сингъл. 

Парчето „Supernova“ е от предстоящия албум на триото.

Песента идва с ефектно видео, режисирано от Боян Карамфилов. Оригиналната режисьорска идея в клипа, са екстравагантни визии и динамичните танци под хореографията на Реми Тоин, в контраст с необичайните „промишлени“ локации.

Автори на песента са: музика - Славчо Николов / Б.Т.Р., текст - Яна Николова, аранжимент Славчо Николов и Алекс Нушев.

„Supernova" е песен за силата на жената, която е уверена в себе си и знае коя е. Жената, която въпреки външното противопоставяне от другите хора, продължава избрания път. Тя е над дребните лъжи и интриги, които съпътстват успеха. Песен за жената, която не се страхува да се заяви такава каквато е, защото носи своята уникална енергия и именно затова е успешна", споделя автора на текста Яна Николова.

Снимка: Aba Sme PR

През месец май трио VIVA подготвя концерти в София, на единия от които ще подгряват концерта на група Б.Т.Р, следват самостоятелни участия в Плевен и гр. Елена. В разнообразния им репертоар са включени кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, авторските им песни „Птица в клетка“, „Тръгвам бавно“, „ Дива река“, „Неон“, „Supernova“, както и удивителни акапелни изпълнения.

Снимка: Aba Sme PR

Трио VIVA е в състав: Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова, Виктория Ехиянова. VIVA се сформира през 2012 г. Занимават се с музика от 4-годишна възраст. Носители са на много национални и международни награди. Музикален продуцент и мениджър на момичетата е Славчо Николов / Б.Т.Р., с когото записват и песните за дебютния си албум. От 2021 година, момичетата са студентки редовно обучение: Виктория Чешмеджиева - УНСС специалност “Медия икономика”, Йоана Великова - УНСС специалност “Журналистика“, Виктория Ехиянова - Национална музикална академия “Панчо Владигеров” специалност “Поп и джаз пеене”. 

Ключови думи: