На живо

7

Трио VIVA пусна нова песен

Баладата „Сама“ е брилянтно вокално съчетание на трите различни тембъра на момичетата

Публикувано на 10 Ноември 2022
Трио VIVA пусна нова песен
Снимка: VIVA PR

Трио VIVA разкриха новата си песен.

Баладата „Сама“ е брилянтно вокално съчетание на трите различни тембъра на момичетата, под красивите звуци на пиано - Ясен Велчев и щрайх квартет.

Песента „Сама“ е за усещането, когато знаем, че другият ще бъде по-щастлив без нас. За онзи момент, когато искаме да съхраним прекрасните мигове, но те остават само в спомени...

Автор на музиката е Славчо Николов / Б.Т.Р., текстът е на Яна Николова, аранжимент - Славчо Николов и Алекс Нушев. Песента е реализирана с подкрепата на Музикаутор.

Клипът, с режисьор Боян Карамфилов, е заснет в концертната зала, в стила на барока на Централен военен клуб, със стилните и изящни визии на момичетата.

VIVA изпраща година, наситена с много самостоятелни концерти на големи и клубни сцени, участия в български и международни фестивали, съвместни концерти с техните ментори и приятели Б.Т.Р.

В разнообразния им репертоар са включени авторските им песни „Птица в клетка“, „Тръгвам бавно“, „Дива река“, „Неон“, „Супернова“, „Коледа“, кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, както и удивителни акапелни изпълнения.

Трио VIVA е в състав: Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова, Виктория Ехиянова. Групата се сформира през 2012 г. Занимават се с музика от 4-годишна възраст. Носители са на много национални и международни награди. Музикален продуцент и мениджър на момичетата е Славчо Николов / Б.Т.Р., с когото записват и песните за дебютния си албум. От 2021 година, момичетата са студентки редовно обучение: Виктория Чешмеджиева - УНСС специалност “Медия икономика”, Йоана Великова - УНСС специалност “Журналистика“, Виктория Ехиянова - Национална музикална академия “Панчо Владигеров” специалност “Поп и джаз пеене”.

VIVA „Сама“

музика: Славчо Николов, текст: Яна Николова, аранжимент: Славчо Николов, Алекс Нушев
пиано: Ясен Велчев
Щрайх квартет: Цигулка: Стоимен Пеев, Цигулка: Ивайло Данаилов, Виола: Христо Аролски, Чело: Виктор Трайков

Ключови думи: