На живо

7

Tri O Five се връщат в оригинален състав

Десислав Иванов - Desso, Антони Рикев - WahTony, Илин Гривишки - Dj ilko и Майкъл Флеминг - Lexus са готови отново да поставят в центъра на клубния живот типичното си грууви звучене и фънкът като начин на живот

Публикувано на 22 Ноември 2022
Tri O Five се връщат в оригинален състав
Снимка: Directo Agency

Tri O Five се завръщат в своя уникален, оригинален състав.

Десислав Иванов - Desso, Антони Рикев - WahTony, Илин Гривишки - Dj ilko и Майкъл Флеминг - Lexus са готови отново да поставят в центъра на клубния живот типичното си грууви звучене и фънкът като начин на живот.

Групата се завръща към активна музикална дейност след 8-годишна пауза.

„Дълго време обмисляхме намерението си да възродим Tri O Five в пълния си оригинален състав", споделя Антони Рикев. "Всъщност изолацията по време на пандемия сякаш даде мотор на тази голяма стъпка. Основният ни мотив да продължаваме да правим това което обичаме е, разбира се, музиката. Показваме удоволствието и любовта към живота чрез нея“.

„След период на житейско преосмисляне и порастване решихме да се съберем, но далеч не за сметка на личните ни ангажименти и собствени страсти", добавя Десислав Иванов. "Аз се занимавам с мениджмънт, Майкъл - с актьорство, Илко е активен DJ, Тони работи върху собствени проекти и с различни артисти, като с Белослава например“.

Мейнстрийм завръщането на Tri O Five  се случва с “Dr. Ferguson”.

Момчетата определят новия сингъл на групата като: „Един страхотен трак, със специално внимание към музиката, като олицетворение на заряда, който изпитваме от самата нея“. 

Първоначално „Dr. Ferguson“ се появява в много сурова форма и предизвиква Tri O Five да започнат работа по проекта. Белослава, с която Тони Рикев работи от дълго време, чува песента и се включва с необходимия вокален щрих, за да достигне „Dr Ferguson“ съвършен финален вид.

Снимка: Directo Agency

Текстът на песента е на Майкъл Флеминг; музика - Tri O Five; аранжимент - Тони Рикев. Проектът е създаден с подкрепата на НФК.

• „Dr Ferguson“ е стартов сингъл към голямото завръщане на Tri O Five. В предстоящите месеци се очаква да излязат още „305 идеи“, които да бъдат облечени в звук, визия и стил в уникален музикален размах. 

Ключови думи: