На живо

7

"Трансформърс: Възходът на зверовете" влиза в кината през юни

Изключително успешният, визуално поразяващ франчайз "Трансформърс" се завръща на големия екран

Публикувано на 02 Май 2023
Снимка: Форум Филм България

На 9 юни е време за нещо зверско!

Изключително успешният, визуално поразяващ франчайз "Трансформърс" се завръща на големия екран с "Трансформърс: Възходът на зверовете" – най-динамичната и впечатляваща част от поредицата до момента. Филмът ще ни срещне с нов, поразителен вид Трансформъри – Максималите, които влизат в съдбовна битка за Земята.

От векове Максималите остават скрити на нашата планета, но мракът ги намира отново. През 1994 г. към Земята се задава най-голямата заплаха, пред която сме се изправяли. Заложена е съдбата на всички живи същества – Уникрон идва. Максималите трябва да убедят Оптимус Прайм, Бъмбълби и останалите Автоботи да се бият редом до тях, в противен случай всичко, което ни е скъпо, ще бъде погълнато. Но какво е мястото на човечеството в предстоящия епичен сблъсък?

Нов трейлър на "Трансформърс: Възходът на зверовете" ни запознава с удивителните Максимали, както и с хората в емоционалния център на историята, и ни хвърля право във вихъра на титаничната битка за оцеляването ни. Спор няма, Оптимус Прайм и компания обещават един от най-грандиозните киноспектакли това филмово лято.

Режисьор на "Трансформърс: Възходът на зверовете" е Стивън Кейпъл Джуниър (Крийд 2), по сценарий на Джоби Харолд, Дарнел Метайър, Джош Питърс, Ерик Хобър и Джон Хобър. В ролите са Антъни Рамос, Доминик Фишбек, Луна Лаурен Велес и Тоби Уигуе. Питър Кълън се завръща като гласа на Оптимус Прайм, а Рон Пърлман ще бъде лидерът на Максималите Оптимус Праймъл. Като гласове ще чуем още Пийт Дейвидсън, Питър Динклидж и Мишел Йео.

Снимка: Форум Филм България

Отприщваме първичната си сила с "Трансформърс: Възходът на зверовете" от 9 юни само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. 

Ключови думи: