10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Тръгваме на Круиз в джунглата

Стягайте багажа, защото се отправяме на незабравимо пътешествие

Публикувано на 30 Юли 2021
Тръгваме на Круиз в джунглата
Снимка: Форум Филм България

На 25 юли, в Дисниленд в Калифиорния, се състоя световната премиера на най-опасното, най-забавното и най-вълнуващо приключение на големия екран това лято – Круиз в джунглата.

По червения килим преминаха звездите Дуейн Джонсън и неотразимата Емили Блънт, които подариха на най-ентусиазираните фенове незабравимо изживяване – чаровното дуо, не отстъпи на своите герои от филма и пристигна на пищното събитие с емблематичния кораб, който е част от едноименната атракция в Дисниленд, послужила за вдъхновение на грандиозната продукция на Дисни и приемаща „пасажери“ още с отварянето на вратите на увеселителния парк през далечната 1955 година. Под бурните аплодисменти на зрителите, по червения килим премина и останалия бляскав актьорски състав на филма в лицето на Едгар Рамирес, Джак Уайтхол и Вероника Фалкон, както и режисьорът Жауме Колет-Сера и продуцентите Джон Дейвис, Джон Фокс, Дани Гарсия и Бо Флин.  

Снимка: Форум Филм България

Круиз в джунглата ще ни отведе на незабравимо пътешествие през опасните води на Амазонка, за да ни срещне с оживели легенди, древни проклятия, кръвожадни животни, безскрупулни злодеи и смели герои. Надникнете зад кулисите на забележително развлекателния филм със специално видео зад кадър и се потопете в неподправената, забавна и мистична атмосфера с два специални откъсa от филма.  

Видео зад кадър „Приключение“, клип „Забележителности“, клип „Легендата е истинска“.  

За филма:  

Обичаната от всички носителка на „Златен глобус“ Емили Блънт влиза в ролята на смелата и решителна изследователка д-р Лили Хаутън, която тръгва по следите на древна легенда, гласяща, че в дебрите на амазонската джунгла има тайнствено дърво с лечебна сила, която може да промени медицината завинаги. За да успее в мисията си, Лили има нужда от кораб и опитен водач, който да я преведе през бурните води на Амазонка. За целта тя наема разнебитената и на пръв поглед не много надеждна лодка за разходки на прекалено самоуверения капитан Франк Улф (Дуейн Джонсън), който, въпреки съмнителната си репутация, самоотвержено се впуска в опасното приключение заедно с  Лили – не само, за да намерят първи дървото, но и да попречат то да попадне в  грешните ръце, които да превърнат силата му в истинско проклятие. По пътя необичайният тандем среща безброй опасности, но когато тайните на изгубеното дърво се разкриват, рискът за Франк и Лили става още по-голям и тяхната съдба, както и съдбата на човечеството, е поставена на карта. 

Режисьор на филма е Жауме Колет-Сера (Среднощно преследване, Опасни води, Без последна спирка), а сценарият е дело на Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа. Във филма участват още Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирес, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други. 

Тръгваме на #КруизВДжунглата от 30 юли в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, дублиран и субтитриран. 

Ключови думи: