На живо

7

ToTo H се вдъхнови от децата си за „Тайни знам“

Като повечето самостоятелни проекти на Тото и „Тайни знам“ е с изключително силна лирика и социално послание

Публикувано на 11 Юли 2023
ToTo H се вдъхнови от децата си за „Тайни знам“
Снимка: Орфей Мюзик

„Веднъж каза ми един баща / Как се прави болката на дим / - Да има най-щастливите деца / Е да обича майка им!“

Това са само част от лириките на новата песен на ToTo H – „Тайни знам“, които буквално разплакаха феновете на половинката от дуото СкандаУ.

Емоционалната балада с едно от най-силните послания, писани от Тото, е вдъхновена от децата на музиканта.

„Един ден дойде сина ми и ме попита „Ще ми направиш ли песен?“, разказва Тото. Въпросът го провокирал веднага да влезе в студиото и за час първият куплет бил готов. Синът му много харесал написаното. „Може би половин година по-късно жена ми ме подсети да довърша песента“, допълва Тото и подчертава, че първоначално не е мислил да пуска „Тайни знам“ публично. След като видял, че парчето провокира сълзи дори в най-близките му приятели обаче, променил решението си.

Като повечето самостоятелни проекти на Тото и „Тайни знам“ е с изключително силна лирика и социално послание.

„Най-важното нещо, което да направите в живота си е да предадете това, което знаете на следващите, на децата си. Защото децата са валута, за която няма инфлация. Песента е насочена към родителите – намерете време и го прекарайте с децата си. Иска ми се да достигне и до най-младите, но знам, че дори да я усещат, няма как да я разберат напълно, докато на свой ред не станат родители“, откровено споделя изпълнителят.

„Тайни знам“ вече е гледана над 550 000 пъти за малко повече от седмица в YouTube и влезе директно в ТОП 10 на най-популярните музикални видеоклипове на платформата. Има и над 20 000 слушания в Spotify. Песента е официално разпространена в дигиталните платформи от Warner Music чрез Орфей Мюзик.

ToTo H - Тайни знам Текст:
Йонислав Йотов - ToTo H
Музика: Ryan Jeffrey Anderson, ToTo H
Аранжимент: Ryan Jeffrey Anderson, ToTo H
Mix&Master : Петър Костов @StudioBuster
Video: @BASHMOTIONTUBE

Ключови думи: