На живо

7

TOTO H сложи маска за ново видео

Един от най-слушаните български изпълнители направи премиера на „Партизанка“ на 28 януари

Публикувано на 28 Януари 2022
TOTO H сложи маска за ново видео
Снимка: Орфей Мюзик

TOTO H пусна нов самостоятелен сингъл.

Един от най-слушаните български изпълнители направи премиера на „Партизанка“ на 28 януари.

И този път половинката от дуото СкандаУ се разхожда по сърдечната струна на слушателите. Текстът, който по традиция е дело на самия TOTO H, чопли в отворени рани на объркани любовни отношения.

Видеото, дело на Bashmotion, е не по-малко „завързано“. Буквално. В него TOTO H сменя имиджа и слага стилен костюм, половината му лице е покрито с маска като на "Фантомът на операта", а волята му е подчинена на красивата „партизанка“ Ивомила Петкова (един от най-успешните български инфлуенсъри и носителка на титлата InstaQueen). Животът им е театър и те го играят на истинска сцена (клипът е сниман в Културен дом Искър, София). А реквизитът?! Въжета, тежки кадифени завеси, красиви полилеи и... любов насила.

Снимка: Орфей Мюзик

С „Партизанка“ TOTO H продължава да разкрива другото си артистично лице – на прецизен преводач на човешката душа. Характерният му стил на писане и отличителните му вокали го утвърдиха като изключително успешен солов артист, след като армията от фенове вече обявиха групата му СкандаУ за „богове“. Всеки самостоятелен проект на TOTO H е безапелационен успех. Песните му за дни събират не стотици, а милиони слушания в дигиталните платформи. „Чужди усмивки“, „Циганска сватба“, „Само ако бях“ (feat. Marianoff), „Изкушение“ (със Слави Трифонов и Ку-ку Бенд) са само част от заглавията на тези самостоятелни изяви на TOTO H, които оглавиха всички класации и звучаха от всеки клуб.

Сингълът „Партизанка“ излиза във всички дигитални платформи от Warner Music, чрез Орфей Мюзик. 

Ключови думи: