На живо

7

ТОП 3 бюти продукта, без които никоя жена не може

СТАРТ на игрите на естетичните удоволствия за кожата, модерния полъх в грима и ароматните наслади!

Публикувано на 28 Февруари 2022
ТОП 3 бюти продукта, без които никоя жена не може
Снимка: Clarins и Jimmy Choo

СТАРТ на игрите на естетичните удоволствия за кожата, модерния полъх в грима и ароматните наслади!
За смеха, споделените емоции и усмивки, празничното настроение и взаимните моменти с близка на сърцето жена, радио N-JOY и Clarins & Jimmy Choo започваме абсолютно хитова игра!
За тези, които обичат грима и оригиналните парфюмни решения… За тези, които искат да зарадват себе си с качествен козметичен продукт или да изненадат с него и да го споделят с любимата приятелка… За любителите на козметика с традиции и индивидуално послание, изобщо – за привържениците на марки с история и опит. Играта „ТОП 3“ е за всички вас!
Кръстихме нашата надпревара „ТОП 3 бюти продукти, без които никоя жена не може“. Условието се подразбира от само себе си. Очакваме да споделите с нас трите задължителни козметични продукта, без които делникът ви не е и няма да е същият. Експресните разкрасители, когато закъснявате за работа или родителска среща, когато набързо полагате последните щрихи преди среща в офиса, когато ви изненадва непредвидено посещение вкъщи или забравена среща за бизнес обяд. Каквато и да е извънредната ситуация, всеки от нас има своите ТОП 3 спасителя за красота, на които винаги може да разчита.
За всякакъв тип ситуация отговор имат експертите на великолепните Clarins и Jimmy Choo! Двата бранда са много различни, но ти дават шанса да попълниш своя будоар с качествени отговори за твоята кожа, грим и сетивни усещания.
Всеки ден раздаваме комплект превъзходни изненади от Clarins и Jimmy Choo. Слушай радио N-JOY, за да разбереш какви точно са те.
Clarins е вече десетилетия история на френско семейство експерти в грижата за кожата и грима. Вдъхновени от науката и на първо място от природата, а също и силно ангажирани в опазването на нашата планета, те със страст към красотата ни предлагат първокласни формули за нейното подчертаване. Още първият пионер и създател на империя Clarins силно се вълнува от ботаниката и обикаля трудно проходими кътчета на нашата планета (включително Амазонка) в търсене на уникални съставки за най-доброто козметично средство за младост. Лично следи процеса на най-точното им комбиниране с други първокласни елементи за максимален ефект върху кожата. Така поколение след поколение се предават и подобряват ритуалите в разкрасяването, като всеки нов представител на империя Кларанс посвещава живота си на качествената грижа за кожата. С днешна дата смело можем да кажем, че Clarins е сред ТОП 3 в престижната грижа за кожата в Европа.
И не – компанията Jimmy Choo Ltd. не е само производител на едни от най-скъпите обувки с редица звездни почитателки, сред които и култовата Кари Брадшоу или лейди Ди, благодарение на която звездата на малайзийския обущар изгрява на великобританския и международен небосклон. Марката се нарежда и в селективния клас парфюмерия, предпочитана от милиони жени по света. Модерен и красив дизайн, изтънчени аромати – не е ли достатъчно, за да е в твоя ТОП 3 фаворити?!
На парфюмерия Джими Чу се радваме едва от 11 години! Ароматите са насочени към въплъщението на истинската Джими Чу жена: бляскава, уверена, енергична и изпълнена с неподправена радост. Такова е уханието I Want Choo. Следващият, който допълва характера на жената Джими Чу е Jimmy Choo Fever – буквално пристрастяващ, за екстровертната, енергична, закачлива и забавна дама. Третият, който може да е твое завоевание в играта ни, е грациозният Jimmy Choo Floral, пресъздаващ тематично удоволствията от пролетта в града, парковете и зеленината, които се пробуждат в разцъфтяващата природа.
Искаш ли да се увериш в достойнствата на двете марки? Играй с нас във Facebook страницата на радио N-JOY и спечели комплимент от Clarins & Jimmy Choo!

Ключови думи:
@