На живо

7

Тони разкри новата си песен

„Ела и ме спаси“ направи своята премиера в чужбина, по време на международния фестивал „Охридски трубадури“

Публикувано на 07 Септември 2022
Тони разкри новата си песен
Снимка: Directo Agency

В началото на новия музикален сезон, Тони поднася поредното си творческо великолепие.

Новата й песен „Ела и ме спаси“ със сигурност ще се превърне в любима за всички меломани, които държат на качествения саунд, текста със смисъл и ефектната визия.

Снимка: Directo Agency

„Вложих много емоция и енергия в „Ела и ме спаси“, споделя Тони. "Идеята за видеото дойде по време на тренировките ми по езда. Всъщност близостта с конете е нещо специално за мен, тъй като от дете мечтаех да се занимавам с конна езда. Сега мечтата ми не само се осъществи, но и се превърна в страхотна песен“. 

Снимка: Directo Agency

„Ела и ме спаси“ направи своята премиера в чужбина, по време на международния фестивал „Охридски трубадури“. В Македония Тони впечатли публиката и интернационалното жури освен с гласовите си данни и със силното си сценично присъствие. Лично Григор Копров, създателят на фестивала, поздрави българката за таланта и не спести комплиментите към песента.

Парчето пристига с музика и текст от самата Тони, като в магията на думите и мелодиката ясно личи елегантният творчески почерк на певицата. Аранжиментът е на Щерион Пилидов, а за режисурата на видеото се доверява на Александър Моллов. 

Великолепните кадри от „Ела и ме спаси“ са заснети в Конна база Иваняне, любимата на Тони. Изпълнителката е в безупречен стайлинг, а феновете й вече отбелязват, в коментарите към проекта, колко добре изглежда. Ритъмът на мелодията е в синхрон и с въздействащите моменти от видеото, в които са заснети треньорът по конна езда Нектария-София Николова и черната кобила Марта. Целият високоскоростен микс от визия, мелодия, текст и вълшебния глас на Тони правят от „Ела и ме спаси“ песен-фаворит в есенния плейлист. 

Ключови думи: